Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ρομά «γάζωσαν» με σφαίρες σπίτι- Τρίχρονο αγοράκι έχασε το μάτι του (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ρομά «γάζωσαν» με σφαίρες σπίτι- Τρίχρονο αγοράκι έχασε το μάτι του (vid)

Άγρια σκηνικά εκτυλίχθηκαν για μία ακόμη φορά στο Ζεφύρι της Αττικής, όταν ομάδα Ρομά «γάζωσαν» με σφαίρες μία κατοικία. Ένα παιδάκι μόλις τριών ετών, έχασε το ματάκι του. Ο τρίχρονος Ταξιάρχης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων». Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, αλλά δυστυχώς έχασε το 90% της όρασης του στο ένα μάτι. […]

Άγρια σκηνικά εκτυλίχθηκαν για μία ακόμη φορά στο Ζεφύρι της Αττικής, όταν ομάδα Ρομά «γάζωσαν» με σφαίρες μία κατοικία.

Ένα παιδάκι μόλις τριών ετών, έχασε το ματάκι του.

Ο τρίχρονος Ταξιάρχης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων». Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, αλλά δυστυχώς έχασε το 90% της όρασης του στο ένα μάτι. Μάλιστα, υπάρχει κίνδυνος να χάσει την όρασή του και στο άλλο μάτι από μόλυνση.

Όλα ξεκίνησαν όταν το περασμένο Σάββατο ο πατέρας του 3χρονου αγοριού έκανε παρατήρηση σε μία παρέα νεαρών Ρομά.

Ο πατέρας ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι οι νεαροί οδηγούσαν με μεγάλη ταχύτητα και περνούσαν από σημεία που έπαιζαν παιδιά.
Λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκαν με κυνηγετικές καραμπίνες και άρχισαν να πυροβολούν προς το σπίτι, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του μικρού αγοριού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά το περιστατικό απειλούσαν ότι θα βλάψουν και τον άλλο γιο της οικογένειας, αν δεν φύγουν από την περιοχή.

Ο πατέρας του αγοριού μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live»: «Μας είπαν οι γιατροί ότι πλέον δεν μπορεί να δει από το ένα μάτι και φοβούνται για κάποια μόλυνση. Έπαιζα με τα μπάλα με τα δύο παιδιά μου. Και άκουσα ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα. Βγήκα και του έκανα σήμα να πάει πιο σιγά. Με έβριζε, μου είπε “θα δεις τι θα παθεις σε μία ώρα…Πέρασε η ώρα. Είχα ξεχάσει το περιστατικό. Ξαφνικά ακούμε φωνές. Βλέπω από το παράθυρο τέσσερα άτομα να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και να πυροβολούν μέσα στο σπίτι μου…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις