Αθήνα

°C

Τρίτη

21

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πατούλης: Ο Έλληνας έχει υποστεί τόσα, δεν θα ανεχθεί όμως το ξεπούλημα της ιστορίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πατούλης: Ο Έλληνας έχει υποστεί τόσα, δεν θα ανεχθεί όμως το ξεπούλημα της ιστορίας

Μήνυμα ότι ο Έλληνας που έχει υποστεί «την υποθήκη της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, το ξεπούλημα των λιμανιών του, τους πλειστηριασμούς του σπιτιού του» δεν θα ανεχθεί «το ξεπούλημα της ψυχής και της ιστορίας» έστειλε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος θα είναι ένας από τους ομιλητές στο συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα για τη […]

Μήνυμα ότι ο Έλληνας που έχει υποστεί «την υποθήκη της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, το ξεπούλημα των λιμανιών του, τους πλειστηριασμούς του σπιτιού του» δεν θα ανεχθεί «το ξεπούλημα της ψυχής και της ιστορίας» έστειλε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος θα είναι ένας από τους ομιλητές στο συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία.

«Ερχόμαστε να ενωθούμε για μια φορά πέρα από μικροκομματικές απόψεις για να κρατήσουμε τις αξίες του Ελληνισμού για τις οποίες θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας. Ποτέ εμείς δεν κρυφτήκαμε. Και το το 2015 ταχθήκαμε με το πλευρό των δυνάμεων του ευρωπαϊκού τόξου» είπε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Απαντώντας σε όσους μιλούν επικριτικά για όσους συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής είπε ότι «ίσως να είναι φωνές που δεν έχουν ζυγίσει όλα τα πράγματα».

«Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα δεν της αξίζει. Εμείς θέλουμε μια σαφή άποψη:

Γιατί αυτή η βιασύνη; Γιατί δεν δημιουργούνται οι συνθήκες που πρέπει ώστε να αφαιρεθεί ο αλυτρωτισμός από το Σύνταγμα και η Ελλάδα να τιμήσει όλους όσοι θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα Ελλάδα;» συνέχισε ο κ. Πατούλης.

Έκανε λόγο, τέλος, για μια «εθνική επιταγή ότι κανείς στην παγκόσμια κοινότητα δεν μπορεί να παίξει με την εθνική μας συνείδηση και την εθνική μας ακεραιότητα».

https://soundcloud.com/info-info-969429733/20180130a-5

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις