Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έξαλλη η Κάβουρα: Όποιος “άνθρωπος” το έγραψε, να αλλάξει επάγγελμα
LIFESTYLE

Έξαλλη η Κάβουρα: Όποιος “άνθρωπος” το έγραψε, να αλλάξει επάγγελμα

Ξέσπασε η Βίκυ Κάβουρα με δημοσίευμα που τη θέλει να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Οι δυο τους από την περασμένη Παρασκευή βρίσκονται μαζί στο πλατό του Dancing with the Stars. Η φημολογία που υπήρξε και στο παρελθόν γύρω από τους δύο τους αναζωπυρώθηκε. Η εφημερίδα Espresso αναφέρει σε δημοσίευμα της: «το θυελλώδες ειδύλλιο […]

Ξέσπασε η Βίκυ Κάβουρα με δημοσίευμα που τη θέλει να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Οι δυο τους από την περασμένη Παρασκευή βρίσκονται μαζί στο πλατό του Dancing with the Stars.

Η φημολογία που υπήρξε και στο παρελθόν γύρω από τους δύο τους αναζωπυρώθηκε.

Η εφημερίδα Espresso αναφέρει σε δημοσίευμα της: «το θυελλώδες ειδύλλιο που γεννήθηκε λίγους μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιο του παρουσιαστή με τη Φαίη Σκορδά, είχε άδοξο τέλος λόγω του τρόπου με τον οποίο η ηθοποιός διαχειρίστηκε την κατάσταση».

Η ηθοποιός με έντονο εκνευρισμό απάντησε: «Μάλιστα, το άκουσα κι αυτό… Πόσο να αντέξει το στομάχι μου πρωί πρωί. Θερμά συγχαρητήρια στον «άνθρωπο» που το έγραψε. Τρελή φαντασία. Αλλά να αλλάξει επάγγελμα, καθώς η δημοσιογραφία απαιτεί και κάποια ηθική. Ντροπή και αίσχος. Έλεος πια».

Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις