Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

10

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απαντά στον χαμό για τη διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απαντά στον χαμό για τη διαφήμιση

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εδώ και μερικές ώρες απασχολεί το διαδίκτυο καθώς πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση των Jumbo για τς αποκριές. Φορώντας τη στολή του Ζορό, που ο ίδιος έκανε σήμα-κατατεθέν, εμφανίζεται στο διαφημιστικό ενώ εντύπωση προκαλεί ότι ακούγεται ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας. «Ποιος ήταν ο Ζορό; Ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων», λέει χαρακτηριστικά. Ο πρώην […]

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εδώ και μερικές ώρες απασχολεί το διαδίκτυο καθώς πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση των Jumbo για τς αποκριές. Φορώντας τη στολή του Ζορό, που ο ίδιος έκανε σήμα-κατατεθέν, εμφανίζεται στο διαφημιστικό ενώ εντύπωση προκαλεί ότι ακούγεται ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας. «Ποιος ήταν ο Ζορό; Ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων», λέει χαρακτηριστικά.

Ο πρώην Υπουργός και Νομάρχης Θεσσαλονίκης αναφέρεται στην απόφαση να παίξει στη διαφήμιση, ενώ κάνει και ένα ιδιαίτερα δεικτικό σχόλιο με αποδέκτη τον Γιάννη Μπουτάρη. Όπως λέει δεν πληρώθηκε για να παίξει.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε σύντομα στις οθόνες, ενώ αναφέρεται τόσο στο κόμμα του όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η διαφήμιση αναμένεται να αποσυρθεί και να… ξαναγυριστεί!

Ο λόγος σύμφωνα με την ιστοσελίδα real.gr είναι η χρήση του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον συνθέτη Ρόμπερτ Γουίλιαμς και ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ειδοποιήθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να γυρίσει εκ νέου το διαφημιστικό βίντεο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις