Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

19

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόλαφος για το MasterChef η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς: “Οι Έλληνες θα σε πληγώσουν” (vid)
LIFESTYLE

Κόλαφος για το MasterChef η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς: “Οι Έλληνες θα σε πληγώσουν” (vid)

«Μου έκαναν χειρονομίες, δεν με άφηναν να μπω στην κουζίνα! Ο γιος μου είχε πει “μαμά μην πας, οι Έλληνες θα σε πληγώσουν”»! Η Μάγια Τζουμούτια ανακοίνωσε χθες την οικειοθελή της αποχώρηση από το MasterChef. Αρχικά, η 46χρονη γυναίκα τόνισε πως ένας λόγος είναι η ήττα στην ομαδική δοκιμασία, στην οποία ήταν και αρχηγός. Στη […]

«Μου έκαναν χειρονομίες, δεν με άφηναν να μπω στην κουζίνα! Ο γιος μου είχε πει “μαμά μην πας, οι Έλληνες θα σε πληγώσουν”»!

Η Μάγια Τζουμούτια ανακοίνωσε χθες την οικειοθελή της αποχώρηση από το MasterChef. Αρχικά, η 46χρονη γυναίκα τόνισε πως ένας λόγος είναι η ήττα στην ομαδική δοκιμασία, στην οποία ήταν και αρχηγός. Στη συνέχεια, ωστόσο, είπε πως υπήρχαν πολλοί λόγοι. Μίλησε για ασέβεια ορισμένων συμπαικτών προς το πρόσωπό της, για χειρονομίες και ότι όλα αυτά πλήγωσαν την αξιοπρέπειά της.

«Δεν είναι μόνο η ήττα, υπάρχουν και άλλα πράγματα. Είναι πολλά που συμβαίνουν μέσα στο σπίτι, με μένα, με τα παιδιά και δεν νιώθω όμορφα. Η κατάσταση μέσα στο σπίτι ήταν απαράδεκτη. Όταν βλέπω ένα παιδί 20 χρονών να κάνει κάποιες κινήσεις που είναι ασέβεια προς εμένα, με τα χέρια, καταλαβαίνετε, δεν θέλω να σας δείξω…

Έχουν φτιάξει ομάδες τα παιδιά, εγώ δεν υπάρχω πουθενά. Στην κουζίνα δεν μπορώ να μπω, από τότε που μπήκαμε στο σπίτι. Με θεωρούν μια γυναίκα που δεν έχω καμία σχέση μέσα στην κουζίνα. Ότι είμαι μια ξένη, που δεν μιλάω καλά ελληνικά, ασέβεια προς εμένα που με στεναχωρεί πάρα πολύ. Κάνουν κάποιες χειρονομίες τα παιδιά μπροστά μου, που μου δείχνουν ότι δεν με σέβονται και απλά δεν έχω μάθει να ζω έτσι.

Τους είχα πει ότι δεν μπορώ το τσιγάρο. Την κουζίνα την είχαν κάνει καπνιστήριο, αυτό το πράγμα απαγορεύεται. Ο γιος μου είχε πει “μαμά, μην πας, θα σε πληγώσουν γιατί τους Έλληνες τους ξέρω πολύ καλά”, όχι από ρατσιστικής πλευράς, μην το παίρνετε έτσι, απλά γιατί έχουμε μεγαλώσει εδώ και ο γιος μου το έχει βιώσει αυτό.

Κάποια στιγμή θα μου πει ότι “δεν ήρθες στο γάμο μου και διάλεξες να μπεις σε ένα παιχνίδι, που είχα πει να μην μπεις”. Δεν φαντάστηκα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο και θα πληγωνόταν η αξιοπρέπειά μου και αυτό δεν το ανέχομαι γιατί έχω φτάσει στα 46 μου με αξιοπρέπεια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις