Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευαγγελία Αραβανή: Ναι, είμαι ερωτευμένη με τον Νίκο (vid)
LIFESTYLE

Ευαγγελία Αραβανή: Ναι, είμαι ερωτευμένη με τον Νίκο (vid)

Δηλώσεις πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Dancing with the stars έκανε η Ευαγγελία Αραβανή. Η παρουσιάστρια του 6ου κύκλου του show χορού του ΑΝΤ1 μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο. «Ναι είμαι ερωτευμένη και ευγνώμων για όσα συμβαίνουν στη ζωή μου το τελευταίο διάστημα, τόσο σε προσωπικό όσο […]

Δηλώσεις πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Dancing with the stars έκανε η Ευαγγελία Αραβανή. Η παρουσιάστρια του 6ου κύκλου του show χορού του ΑΝΤ1 μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

«Ναι είμαι ερωτευμένη και ευγνώμων για όσα συμβαίνουν στη ζωή μου το τελευταίο διάστημα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο» δήλωσε στο περιοδικό OK!. Και συνέχισε: «Τον Νίκο τον θαυμάζω και τον σέβομαι. Το ίδιο κάνει και εκείνος. Μοιάζουμε περισσότερο από όσο διαφέρουμε… Δεν συγκατοικούμε ακόμα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο παρελθόν της, αλλά και στο αν είναι ζηλιάρα κι αν έχει δεχθεί βία από σύντροφό της. «Στο παρελθόν, στα προσωπικά μου έχω ταλαιπωρηθεί πολύ» είπε και πρόσθεσε: «Εννοείται ότι έχω ψάξει το κινητό συντρόφου μου στο παρελθόν αλλά δε θέλω να το ξανακάνω… Ναι έχω δεχτεί βίαιη συμπεριφορά στη σχέση μου. Μου έχει συμβεί και λεκτική και σωματική βία. Έχει τύχει σύντροφός μου να με σπρώξει με δύναμη σε στιγμή έντασης, εννοείται ότι σηκώθηκα κι έφυγα».

Η ξανθιά παρουσιάστρια, βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού» και ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά ότι δεν άσκησε βέτο να μην είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο χορευτικό show του Ant1.

«Ειπώθηκε ότι εγώ ήμουν αυτή που απαίτησε να μην είναι μέσα στους υποψήφιους, το οποίο δεν συνέβη ποτέ. Όταν εγώ πήγα να κλείσουμε τη συμφωνία, μετά έμαθα ποια είναι και τα ζευγάρια. Δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία»!

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι γνωρίζει τι έχει γίνει στο παρασκήνιο και ποιοι είναι οι λόγοι που η Survivor- πλέον- Κωνσταντίνα δεν θα χορέψει στο πλατό του Dancing.

«Γνωρίζω το παρασκήνιο, γιατί δεν μπήκε στο Dancing… δεν έχει να κάνει μαζί σου, έχει να κάνει με κάποιες άλλες απαιτήσεις της, που έμαθα backstage»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις