Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Οι «αναταράξεις» από την είσοδο της Σπυροπούλου – Ποιος αποχώρησε (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Οι «αναταράξεις» από την είσοδο της Σπυροπούλου – Ποιος αποχώρησε (vid)

Η είσοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor και στην ομάδα των Διάσημων είναι από χθες γεγονός. Μάλιστα η όμορφη παρουσιάστρια έφερε… γούρι στην ομάδα της, αφού με αυτήν στις τάξεις της σημείωσε την πρώτη της νίκη στο ριάλιτι επιβίωσης. «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί νομίζω ότι μια τέτοια ευκαιρία στη ζωή δεν έρχεται πολλές φορές. Είναι […]

Η είσοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor και στην ομάδα των Διάσημων είναι από χθες γεγονός. Μάλιστα η όμορφη παρουσιάστρια έφερε… γούρι στην ομάδα της, αφού με αυτήν στις τάξεις της σημείωσε την πρώτη της νίκη στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί νομίζω ότι μια τέτοια ευκαιρία στη ζωή δεν έρχεται πολλές φορές. Είναι μια μοναδική εμπειρία που μου δίνεται να ζήσω σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, που ενδεχομένως δεν έχω υποχρεώσεις να αφήσω πίσω. Θέλω να την απολαύσω, να το διασκεδάσω, να πάρω πολλά πράγματα, να γνωρίσω μια άλλη πτυχή του εαυτού μου και ο κόσμος να με γνωρίσει που με έχει κάπως σχηματίσει στο μυαλό του. Ο κόσμος με ξέρει μέσα από ένα ρόλο», ήταν τα πρώτα της λόγια.

Στον τροχό της δύναμης οι Διάσημοι επικράτησαν των Μαχητών με 10-7 και  κέρδισαν το έπαθλο που ήταν ένα γεύμα με ζυμαρικά.

Μετά από τις χαρές, ωστόσο, ήρθε η στιγμή της αποχώρησης για την ομάδα των Διασήμων. Έχοντας χάσει την Τετάρτη το αγώνισμα της ασυλίας, οι Ελένη Χατζίδου, Γιάννης Δρυμωνάκος και Αλέξανδρος Παρθένης ήταν οι τρεις υποψήφιοι για την πρώτη και αρκετά πρόωρη αποχώρηση από το παιχνίδι.

Τελικά, το κοινό αποφάσισε ότι το γνωστό μοντέλο, ο Αλέξανδρος Παρθένης ήταν εκείνος που έπρεπε να αφήσει πίσω του τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις