Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξύλο μεταξύ αναρχικών και χρυσαυγιτών
ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο μεταξύ αναρχικών και χρυσαυγιτών

Άγριες συμποκές έλαβαν χώρα σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο αντιπαράθεση αναρχικών με Χρυσαυγίτες. Όλα έγιναν την ώρα που συνεδρίαζε το περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας. Εκεί μια ομάδα αναρχικών που έκανε πορεία στο κέντρο της πόλης διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συμβούλιο. Μάλιστα […]

Άγριες συμποκές έλαβαν χώρα σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο αντιπαράθεση αναρχικών με Χρυσαυγίτες.

Όλα έγιναν την ώρα που συνεδρίαζε το περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας. Εκεί μια ομάδα αναρχικών που έκανε πορεία στο κέντρο της πόλης διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συμβούλιο.

Μάλιστα η ομάδα των αναρχικών ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον περιφερειακό σύμβουλο με την Ελληνική Αυγή Κρήτης, Γιώργο Σπυρόπουλο και τότε ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αναρχικοί επιτέθηκαν στον περιφερειακό σύμβουλο, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να βάλει τάξη.

Διερχόμενοι περαστικοί βλέποντας την εν λόγω συμπλοκή ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε τον Γ. Σπυρόπουλο και τον διακόμισε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γ. Σπυρόπουλος έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις