Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα τροπή στις έρευνες για τον θάνατο της Μαρίας Ιατρού
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα τροπή στις έρευνες για τον θάνατο της Μαρίας Ιατρού

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιοτητα αναφορικά με την υπόθεση της Μαρίας Ιατρού. Ο λόγος για την άτυχη γυναίκα που τον περασμένο Απρίλιο ανασύρθηκε νεκρή μέσα από το αυτοκίνητό της, στον κόλπο της Αμφιλοχίας. Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας ο οποίος εξέτασε το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης Μαρίας κάποιο άλλο όχημα της έκλεισε τον δρόμο. Η […]

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιοτητα αναφορικά με την υπόθεση της Μαρίας Ιατρού. Ο λόγος για την άτυχη γυναίκα που τον περασμένο Απρίλιο ανασύρθηκε νεκρή μέσα από το αυτοκίνητό της, στον κόλπο της Αμφιλοχίας.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας ο οποίος εξέτασε το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης Μαρίας κάποιο άλλο όχημα της έκλεισε τον δρόμο. Η οικογένεια της 36χρονης μάλιστα υποστηρίζει από την αρχή ότι δεν πρόκειται για τροχαίο και δεν αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.

«Μπορούμε να εντοπίσουμε ότι εδώ στο εμπρόσθιο αριστερό μέρος υπάρχει ένα χτύπημα που δεν δικαιολογείται από τη μετέπειτα κίνηση του οχήματος», είπε μεταξύ άλλων ο πραγματογνώμονας μιλώντας στο STAR και πρόσθεσε:

«Προφανώς ένα όχημα έκλεισε το δρόμο της οδηγού, έχει εμπλοκή και εξετράπη το όχημα δεξιά. Το αυτοκίνητο ήρθε σε επαφή με άλλο, άνοιξε το καπό με αποτέλεσμα η οδηγός ενδεχομένως φοβήθηκε, έκανε ελιγμό δεξιά χτύπησε στις πέτρες και έπεσε στη θάλασσα», εξήγησε ο κύριος Ρούσσης.

Η 36χρονη αισθητικός και μητέρα τεσσάρων παιδιών ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα από το σπίτι της στο Λουτράκι για ένα ταξίδι και βρέθηκε στην Αμφιλοχία.

Το βράδυ της εξαφάνισής της είπε στον σύζυγό της και τα παιδιά της πως ήταν πολύ πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει για λίγες ημέρες να ηρεμήσει.

Δεν είπε πού θα πήγαινε, όμως στη συνέχεια προέκυψε πως κάλεσε έναν ξάδερφό της στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας και του ζήτησε να την φιλοξενήσει. Στις 04:17 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον ξάδερφό της. Του είπε ότι βρισκόταν έξω από την Πρέβεζα και θα καθυστερούσε.

Από εκείνη την στιγμή το κινητό της έπαψε να λειτουργεί και δυστυχώς το ίδιο συνέβη και με τη ζωή της, με την οικογένεια να επιμένει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις