Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνάντηση Ράμα- Τσίπρα: Το μήνυμα του Αλβανού πρωθυπουργού (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ράμα- Τσίπρα: Το μήνυμα του Αλβανού πρωθυπουργού (vid)

Βίντεο από τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα. Το βίντεο, συνοδεύεται και από ένα σχόλιο για το τετ-α-τετ. «Με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για την μέχρι τώρα πρόοδο μέσω του διμερούς διαλόγου στη δρομολόγηση των θεμάτων που κληρονομήσαμε από το παρελθόν, με στόχο την […]

Βίντεο από τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα.

Το βίντεο, συνοδεύεται και από ένα σχόλιο για το τετ-α-τετ.

«Με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για την μέχρι τώρα πρόοδο μέσω του διμερούς διαλόγου στη δρομολόγηση των θεμάτων που κληρονομήσαμε από το παρελθόν, με στόχο την έναρξη νέου κεφαλαίου στρατηγικής συνεργασίας για το μέλλον», έγραψε ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα.

«Κοινός στόχος – η ολοκλήρωση του διαλόγου και η υπογραφή την άνοιξη του Ντοκουμέντου Στρατηγικής Συνεργασίας στα Τίρανα», σημείωσε ακόμη στο μήνυμά του ο Έντι Ράμα.

Ελληνικές κυβερνητικές πηγές έλεγαν νωρίτερα  ότι ανοίγει ο δρόμος για την πλήρη ομαλοποίηση και αναβάθμιση των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Αλβανίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις