Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αμανατίδης: Δεν γίνεται στο κατάλληλο timing το συλλαλητήριο, τι θέλουν να αποδείξουν;
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμανατίδης: Δεν γίνεται στο κατάλληλο timing το συλλαλητήριο, τι θέλουν να αποδείξουν;

Η κυβέρνηση εργάζεται για βιώσιμη λύση στο Σκοπιανό, τόνισε ο Γιάννης Αμανατίδης, που τάχθηκε κατά του συλλαλητηρίου που θα γίνει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. «Δεν γίνεται στο κατάλληλο timing. Δεν είναι η φωνή στο εσωτερικό της χώρας το αυριανό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Γιατί γίνεται; Τι να αποδείξουν; Υπάρχει κάποιος Έλληνας που λέει ότι η Μακεδονία […]

Η κυβέρνηση εργάζεται για βιώσιμη λύση στο Σκοπιανό, τόνισε ο Γιάννης Αμανατίδης, που τάχθηκε κατά του συλλαλητηρίου που θα γίνει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν γίνεται στο κατάλληλο timing. Δεν είναι η φωνή στο εσωτερικό της χώρας το αυριανό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Γιατί γίνεται; Τι να αποδείξουν; Υπάρχει κάποιος Έλληνας που λέει ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική; Τα στοιχεία του αλυτρωτισμού πρέπει να εξαλειφθούν», τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο «Ε».

«Με ψέματα και κραυγές δεν λύνεται το θέμα», τόνισε ακόμη και επανέλαβε: «οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ σοβαρές και δεν προσφέρονται για μικροπολιτική. Με ψυχραιμία, λογική και αποφασιστικότητα θα πάρει η χώρα μας το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ακόμη, ο κ. Αμανατίδης έκανε λόγο για προκλητική στάση της Τουρκίας, αναφερόμενος στα επεισόδια που δημιουργεί στο Αιγαίο και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Ελλάδα θα βγει από τα μνημόνια τον Αύγουστο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις