Αθήνα

°C

kairos icon

ΤΕΤΑΡΤΗ

27

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Έφυγε” από τη ζωή ο Γιάννης Λιούμπης
ΕΛΛΑΔΑ

“Έφυγε” από τη ζωή ο Γιάννης Λιούμπης

Ηθοποιός, Θεατρικός παραγωγός, συγγραφέας και δημοσιογράφος που υπηρέτησε για 35 χρόνια το παιδικό θέατρο στην Ελλάδα. Μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο Γιάννης Λιούμπης έφυγε από τη ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου πάλεψε γενναία μέχρι τελευταία στιγμή αλλά δεν τα κατάφερε. Όπως γράφτηκε στο facebook: «Υπηρέτησε για 35 χρόνια το παιδικό θέατρο […]

Ηθοποιός, Θεατρικός παραγωγός, συγγραφέας και δημοσιογράφος που υπηρέτησε για 35 χρόνια το παιδικό θέατρο στην Ελλάδα.

Μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο Γιάννης Λιούμπης έφυγε από τη ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου πάλεψε γενναία μέχρι τελευταία στιγμή αλλά δεν τα κατάφερε.

Όπως γράφτηκε στο facebook: «Υπηρέτησε για 35 χρόνια το παιδικό θέατρο στην Ελλάδα. Η τελευταία στέγη του το θέατρο Μπρόντγουαιη. Αξιόλογες παιδικές παραστάσεις του ήταν “Το πανηγύρι των ζώων” (2016), “Τα παραμύθια της γιαγιάς” (2017), “Ο παπουτσωμένος γάτος” το 2015 κ. α Βοήθησε και έχτισε πολλούς ηθοποιούς αλλά και σκηνοθέτες και τραγουδιστές. Από τις αρχές Ιανουαρίου όμως ολομόναχος πάλευε για τη ζωή του στην εντατική του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ».

Αρχές του μήνα διαμαρτυρήθηκε για πόνους στο κάτω μέρος της κοιλιάς του. Εισήχθη στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε περιτονίτιδα την οποία δεν είχε αντιληφθεί με αποτέλεσμα η καθυστέρηση να επιφέρει σήψη σε πολλά ζωτικά όργανά του. Οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο για να τον σώσουν. Όμως όταν τον «άνοιξαν» διαπίστωσαν και καρκίνο του πυελού. Πάλεψε για τη ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις