Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / O πιο έξυπνος τρόπος να αποθηκεύσετε τα σεντόνια σας
PLUS

O πιο έξυπνος τρόπος να αποθηκεύσετε τα σεντόνια σας

Το πλύσιμο και η καθαριότητα των σεντονιών αποδεικνύονται χρονοβόρα και ανιαρή διαδικασία, είναι όμως απολύτως αναγκαίο για την υγεία μας. Μάλιστα σύμφωνα με τους ειδικούς πρέπει να πλένουμε τα σεντόνια μας μία φορά την εβδομάδα. Όταν λοιπόν τα έχετε βγάλει από το πλυντήριο και τα έχετε σιδερώσει, υπάρχει ένας πρακτικός και έξυπνος τρόπος για να τα αποθηκεύσετε στη ντουλάπα σας. […]

Το πλύσιμο και η καθαριότητα των σεντονιών αποδεικνύονται χρονοβόρα και ανιαρή διαδικασία, είναι όμως απολύτως αναγκαίο για την υγεία μας.

Μάλιστα σύμφωνα με τους ειδικούς πρέπει να πλένουμε τα σεντόνια μας μία φορά την εβδομάδα.

Όταν λοιπόν τα έχετε βγάλει από το πλυντήριο και τα έχετε σιδερώσει, υπάρχει ένας πρακτικός και έξυπνος τρόπος για να τα αποθηκεύσετε στη ντουλάπα σας.

Με αυτό το τρικ όλα σας τα σεντόνια θα είναι οργανωμένα στην εντέλεια!

Η ειδικός του νοικοκυριού, Μάρθα Στιούαρτ, που έκανε επάγγελμα την αγάπη της για την τάξη, τη διακόσμηση και την καλαισθησία μας δείχνει τον πιο πρακτικό τρόπο για να αποθηκεύσουμε το πανωσέντονο, το κατωσέντονο μέσα στην αντίστοιχη μαξιλαροθήκη ώστε να έχουμε το σετ μαζί και να μην χάνουμε χρόνο στο να ψάχνουμε τα επιμέρους κομμάτια του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις