Αθήνα

°C

Τρίτη

03

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / 6χρονη στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία- Αποκαλύφθηκε η φρίκη που βίωνε
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

6χρονη στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία- Αποκαλύφθηκε η φρίκη που βίωνε

Μια απόλυτα φρικτή υπόθεση αποκάλυψε η νοσηλεία ενός μικρού κοριτσιού λόγω αιμορραγίας, στο Αγλαΐα Κυριακού. Πριν από περίπου μια εβδομάδα στο νοσοκομείο εισήχθη ένα εξάχρονο κορίτσι με ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά του όργανα. Η μητέρα του παιδιού που ζει στη Σαλαμίνα είχε επισκεφθεί προηγουμένως  τον παιδίατρο του νησιού ο οποίος έκρινε ότι έπρεπε άμεσα να […]

Μια απόλυτα φρικτή υπόθεση αποκάλυψε η νοσηλεία ενός μικρού κοριτσιού λόγω αιμορραγίας, στο Αγλαΐα Κυριακού.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα στο νοσοκομείο εισήχθη ένα εξάχρονο κορίτσι με ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά του όργανα. Η μητέρα του παιδιού που ζει στη Σαλαμίνα είχε επισκεφθεί προηγουμένως  τον παιδίατρο του νησιού ο οποίος έκρινε ότι έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που ανέλαβαν τη νοσηλεία του μικρού κοριτσιού, η εξάχρονη είχε πέσει θύμα βιασμού.

Αμέσως ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής μονάδας έκανε καταγγελία στην αστυνομία άνδρες της οποίας μετά από έρευνα συνέλαβαν τον 36χρονο πατέρα του παιδιού.
Όπως προέκυψε ο 36χρονος Αλβανός ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του την ώρα που η σύζυγός του έλειπε από το σπίτι.

Όταν το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που κρίθηκε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί.

Επί δυόμιση ώρες το παιδί ήταν στο χειρουργείο, ενώ ο «πατέρας» πήγε να ρωτήσει για την κατάσταση του παιδιού του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος έφυγε σχεδόν αμέσως από το νοσοκομείο με τη δικαιολογία πως έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι για να προσέχει το άλλο του παιδί ηλικίας 5 ετών.

Ύστερα όμως από την καταγγελία για βιασμό που έκανε ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής μονάδας του Αγλαΐα Κυριακού στην αστυνομία ο 36χρονος συνελήφθη και πλέον βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Ο 36χρονος είχε ασελγήσει και άλλες φορές σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού ενώ στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ισχυρίστηκε ότι εκείνος κοιμόταν και βρήκε το παιδί του να αιμορραγεί όταν ξύπνησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις