Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Για πρώτη φορά τρανσέξουαλ μοντέλο ποζάρει για το εξώφυλλο του Playboy (pics)
LIFESTYLE

Για πρώτη φορά τρανσέξουαλ μοντέλο ποζάρει για το εξώφυλλο του Playboy (pics)

Ιστορία γράφει το γερμανικό Playboy, που έγινε το πρώτο περιοδικό που φιλοξενεί στο εξώφυλλό του ένα τρανσέξουαλ μοντέλο στην Ευρώπη. Η 21 ετών Τζουλιάνα Φαρφάλα είναι γνωστή στο κοινό της χώρας της από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Germany’s Next Top Model της Χάιντι Κλουμ, ενώ την επόμενη σεζόν θα μετάσχει και στο reality show “Jungle Camp”. H Φαρφάλα […]

Ιστορία γράφει το γερμανικό Playboy, που έγινε το πρώτο περιοδικό που φιλοξενεί στο εξώφυλλό του ένα τρανσέξουαλ μοντέλο στην Ευρώπη.

Η 21 ετών Τζουλιάνα Φαρφάλα είναι γνωστή στο κοινό της χώρας της από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Germany’s Next Top Model της Χάιντι Κλουμ, ενώ την επόμενη σεζόν θα μετάσχει και στο reality show “Jungle Camp”.

H Φαρφάλα είχε προαναγγείλει στο Instagram την κυκλοφορία του σημερινού τεύχους με την ημίγυμνη φωτογραφία της: «Αγαπητοί μου, είμαι στο τελευταίο εξώφυλλο του Playboy και πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα», ενημέρωσε τους ακολούθους της.

Πασκάλ Ράντερμάχερ έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου στα 16 της, επειδή ένιωθε ότι γεννήθηκε σε «λάθος σώμα». Κι όπως λέει, θέλει να πετύχει στη ζωή της ως γυναίκα και όχι ως τρανσέξουαλ μοντέλο.

Ο αρχισυντάκτης της γερμανικής έκδοσης του Playboy, Φλόριαν Μπόιτιν, λέει ότι η Φαρφάλα είναι ένα «θαυμάσιο παράδειγμα του πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας για τον αυτοπροσδιορισμό».

Κι επισημαίνει ότι η απόφαση να προβάλει το περιοδικό στο εξώφυλλό του μια τρανσέξουαλ είναι σύμφωνη με τη γραμμή του ιδρυτή του Playboy, Χιου Χένφερ, ο οποίος ήταν πλήρως αντίθετος με κάθε μορφής αποκλεισμό ή μισαλλοδοξίας και μάλιστα είχε δηλώσει «ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων» σε συνέντευξή του το 1994 στο The Advocate.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις