Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μίμης Δομάζος: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μίμης Δομάζος: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Τάκη Λουκανίδη, από τους πρώτους που έσπευσαν να συλλυπηθούν, ήταν ο Μίμης Δομάζος, συμπαίκτης του στο Παναθηναϊκό τη δεκαετία του 1960. «Λόγια δεν υπάρχουν σε τέτοιες στιγμές. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο «στρατηγός». Ο Λουκανίδης, απεβίωσε σε ηλικία […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Τάκη Λουκανίδη, από τους πρώτους που έσπευσαν να συλλυπηθούν, ήταν ο Μίμης Δομάζος, συμπαίκτης του στο Παναθηναϊκό τη δεκαετία του 1960.

«Λόγια δεν υπάρχουν σε τέτοιες στιγμές. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο «στρατηγός».

Ο Λουκανίδης, απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών από έμφραγμα.

Γεννήθηκε στο Παρανέστι της Δράμας το 1937 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Δόξα Δράμας.

Το 1962 μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα (1962, 1964, 1965, 1969) και ένα Κύπελλο (1967) πριν αποχωρήσει το 1969 με προορισμό τον Άρη Θεσσαλονίκης όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του.

Είναι πατέρας της δημοσιογράφου Αντιγόνης, ενώ η οικογένειά του χτυπήθηκε από τη μοίρα τον Αύγουστο του 1998 όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο ο μονάκριβος γιός του, Γιώργος Λουκανίδης, ο πιο γνωστός γυμναστής της χώρας την περίοδο εκείνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις