Scrotox: Όλο και περισσότεροι άντρες το δοκιμάζουν

ΥΓΕΙΑ

Scrotox: Όλο και περισσότεροι άντρες το δοκιμάζουν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η νέα τάση στο αντρικό grooming και την αισθητική περιποίηση των όρχεων είναι η ενέσιμη εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης, το κοινώς ονομαζόμενο botox. Η χρησιμότητα του scrotox είναι πάνω – κάτω η ίδια με αυτήν της κοινής εφαρμογής του botox στο πρόσωπο, δηλαδή κυρίως αισθητικός. Το botox εξαφανίζει τις δερματικές πτυχές στους όρχεις, κάνει το δέρμα […]

10.01.2018 | 11:20

Η νέα τάση στο αντρικό grooming και την αισθητική περιποίηση των όρχεων είναι η ενέσιμη εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης, το κοινώς ονομαζόμενο botox.

Η χρησιμότητα του scrotox είναι πάνω – κάτω η ίδια με αυτήν της κοινής εφαρμογής του botox στο πρόσωπο, δηλαδή κυρίως αισθητικός. Το botox εξαφανίζει τις δερματικές πτυχές στους όρχεις, κάνει το δέρμα πιο λείο, με αποτέλεσμα να δείχνουν πιο σφριγηλοί, αλλά και συγκριτικά μεγαλύτεροι οπτικά.

Ο λόγος είναι πως με την εφαρμογή της τοξίνης, οι όρχεις κατεβαίνουν λίγο πιο χαμηλά και εμφανίζονται πιο επιμήκεις. Αν και η επέμβαση στην συγκεκριμένη περιοχή δημιουργεί αρχικά έναν κάποιο σκεπτικισμό, δεν είναι τόσο επεμβατική όσο το lifting όρχεων που απαιτεί κανονική χειρουργική αφαίρεση της περίσσιας του δέρματος.

Εξάλλου, η χειρουργική αφαίρεση συνεπάγεται πόνο και αυξημένη ευαισθησία για καιρό και απευθύνεται, συνήθως, σε πιο σοβαρές περιπτώσεις από την τυπική ανάγκη για αισθητική βελτίωση ή σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Ωστόσο και οι δύο μορφές επέμβασης έχουν κερδίσει τον τίτλο του «σιδερώματος» των όρχεων, με τον George Clooney να έχει παραδεχτεί πως έχει υποβληθεί σε «ball ironing» πριν μερικά χρόνια.

Οι ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα πελάτες αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς, καθώς το scrotox είναι μία επέμβαση που ζητείται όλο και συχνότερα στους πλαστικούς χειρούργους και τους δερματολόγους το 2017.

Η ανάγκη να δείχνουν και να αισθάνονται πιο ελκυστικοί ως ερωτικοί σύντροφοι κυριαρχεί, άλλα δεν λείπουν και αυτοί που ισχυρίζονται πως μετά την εφαρμογή του scrotox σταμάτησαν να ιδρώνουν, να αισθάνονται δυσάρεστα το καλοκαίρι και απαλλάχθηκαν από επίμονες φαγούρες στην συγκεκριμένη περιοχή.

Αντίστοιχα οι περισσότεροι παρατήρησαν αλλαγή και βελτίωση στις σεξουαλικές τους επαφές. Όπως ανέφεραν, δεν ήταν μόνο η βελτιωμένη εικόνα που τους έδινε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και η νέα θέση των όρχεων που πρόσφερε περισσότερη σεξουαλική ικανοποίηση στις συντρόφους τους.

Με την επέμβαση οι όρχεις κατεβαίνουν πιο χαμηλά και είναι πιο χαλαροί, όπως συμβαίνει και με την φυσιολογική σωματική αντίδραση το καλοκαίρι, λόγω της ζέστης. Αυτό σημαίνει, πρακτικά, πως βελτιώνεται η επαφή με το δέρμα της συντρόφου και ερεθίζεται καλύτερα η κλειτοριδική περιοχή.

Αντίστοιχα, μία μικρή ευαισθησία που παραμένει στους όρχεις μετά το scrotox, κάνει την ερωτική εμπειρία πιο έντονη και για τον ίδιο τον άνδρα. Αυτή η ευαισθησία, είναι κάτι που αρκετοί περιγράφουν ως τη μοναδική «παρενέργεια» της έκχυσης botox και διαρκεί για μερικές μέρες μόνο, αλλά η νέα «χαλαρή θέση» που επιτυγχάνεται, μετά από μία περίπου εβδομάδα, είναι μία ευχάριστη έκπληξη για τους περισσότερους.

Ετικέτες
Exit mobile version