Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Στην κορυφή του κόσμου το Καρπενήσι: Πρωτιά στον διεθνή διαγωνισμό με drone(vid)
PLUS

Στην κορυφή του κόσμου το Καρπενήσι: Πρωτιά στον διεθνή διαγωνισμό με drone(vid)

Πρώτο ανάμεσα σε 21 video drone που επιλέχτηκαν ως φιναλίστ του διαγωνισμού Best Aerial Video στο travelwithdrone.com είναι τελικά μετά και την ψηφοφορία το εκπληκτικό βίντεο με εικόνες απο το Καρπενήσι που το δημιούργησε ο σχεδιαστής χειροποίητων κουστουμιών Τάκης Γιαννέτος. Η ελληνική συμμετοχή κατάφερε να φτάσει στην κορυφή ξεπερνώντας συμμετοχές από το Κατάρ, την Μαλαισία, την Γαλλία, […]

Πρώτο ανάμεσα σε 21 video drone που επιλέχτηκαν ως φιναλίστ του διαγωνισμού Best Aerial Video στο travelwithdrone.com είναι τελικά μετά και την ψηφοφορία το εκπληκτικό βίντεο με εικόνες απο το Καρπενήσι που το δημιούργησε ο σχεδιαστής χειροποίητων κουστουμιών Τάκης Γιαννέτος.

Η ελληνική συμμετοχή κατάφερε να φτάσει στην κορυφή ξεπερνώντας συμμετοχές από το Κατάρ, την Μαλαισία, την Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Βιετνάμ, την Νορβηγία, την Κίνα και την Ισλανδία.

Δήμος Καρπενησίου: Με την ανατολή του 2018 το Καρπενήσι μας στην κορυφή του κόσμου

Για ακόμα μια φορά, το Καρπενήσι πρωταγωνίστησε και βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου. Ο Τάκης Γιαννέτος με ένα εντυπωσιακό εναέριο βίντεο από τον πανέμορφο τόπο μας, συμμετείχε και κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό “ The Best Drone Videos 2017”.

 Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 21 video drone καταξιωμένων επαγγελματιών του Hollywood και όχι μόνο. Στην τελικό όμως πέρασαν οι συμμετοχές από το Κατάρ, Μαλαισία, Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Βιετνάμ, Νορβηγία, Κίνα, Ισλανδία και Ελλάδα. 

Είμαστε όλοι υπερήφανοι που το μαγευτικό Καρπενήσι μας βρέθηκε για άλλη μια φορά στην κορυφή του κόσμου. Το καλύτερο δώρο για όλους μας και το πιο αισιόδοξο μήνυμα για το 2018. 

Ο κ. Γιαννέτος κατάγεται από την Καλαμάτα και ζει στην Αθήνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις