Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λίβερπουλ: Επιστρέφει χρήματα στους οπαδούς της λόγω…Κουτίνιο!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λίβερπουλ: Επιστρέφει χρήματα στους οπαδούς της λόγω…Κουτίνιο!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Λίβερπουλ πείστηκε να παραχωρήσει τον Φιλίπε Κουτίνιο στη Μπαρτσελόνα για το ποσό των 160.000.000€, κι έτσι ολοκληρώθηκε η τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Όσοι είχαν αγοράσει φανέλα του Βραζιλιάνου για τη σεζόν 2017/2018, δεν θα βγουν χαμένοι, καθώς η διοίκηση των «κόκκινων» αποφάσισε να προσφέρει ένα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Λίβερπουλ πείστηκε να παραχωρήσει τον Φιλίπε Κουτίνιο στη Μπαρτσελόνα για το ποσό των 160.000.000€, κι έτσι ολοκληρώθηκε η τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Όσοι είχαν αγοράσει φανέλα του Βραζιλιάνου για τη σεζόν 2017/2018, δεν θα βγουν χαμένοι, καθώς η διοίκηση των «κόκκινων» αποφάσισε να προσφέρει ένα κουπόνι αξίας 50 λιρών, ώστε οι φίλαθλοι να μπορέσουν να προμηθευτούν μια άλλη φανέλα κάποιου ποδοσφαιριστή που παραμένει στο ρόστερ.

Το 2015 η Μάντσεστερ Σίτι είχε πράξει αντίστοιχα όταν ο Αγουέρο αποφάσισε να αλλάξει νούμερο και πήρε το 10 από το 16 που είχε αρχικά, αλλά και όταν ο Ντζέκο αποχώρησε με προορισμό τη Ρόμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις