Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Διαζύγιο για τον πανίσχυρο Μπριατόρε και την κατά 30 χρόνια νεότερη Ελιζαμπέτα
LIFESTYLE

Διαζύγιο για τον πανίσχυρο Μπριατόρε και την κατά 30 χρόνια νεότερη Ελιζαμπέτα

Το ζευγάρι βρέθηκε στη Ρώμη, όπου υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου, μετά τη συμφωνία που επήλθε για τα περιουσιακά στοιχεία που δικαιούται η κατά 30 χρόνια μικρότερη σύζυγος. Σύμφωνα με το περιοδικό Oggi, το οποίο παρουσίασε μέρος των όρων του διαζυγίου, η Γκρεγκοράτσι θα παραμείνει στη βάση τους, στο Μονακό, μαζί με τον 7χρονο γιο […]

Το ζευγάρι βρέθηκε στη Ρώμη, όπου υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου, μετά τη συμφωνία που επήλθε για τα περιουσιακά στοιχεία που δικαιούται η κατά 30 χρόνια μικρότερη σύζυγος.

Σύμφωνα με το περιοδικό Oggi, το οποίο παρουσίασε μέρος των όρων του διαζυγίου, η Γκρεγκοράτσι θα παραμείνει στη βάση τους, στο Μονακό, μαζί με τον 7χρονο γιο τους, Νάθαν Φάλκο, αλλά θα μετακομίσουν σε άλλο σπίτι, τα έξοδα του οποίου θα καλύπτει ο Μπριατόρε.

Επίσης, ο 67χρονος επιχειρηματίας θα πρέπει να πληρώνει ένα πολύ μεγάλο ποσό ως διατροφή, καθώς και να συντηρεί το σπίτι στη Ρώμη, το οποίο χρησιμοποιεί η 37χρονη Ελιζαμπέτα για επαγγελματικούς λόγους.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στη Ρώμη, το 2008. Δύο χρόνια αργότερα γεννήθηκε ο γιος τους.


Ο Μπριατόρε είναι επίσης ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης κόρης του μοντέλου Χάιντι Κλουμ, ενώ παλιότερα είχε συνάψει σχέση με το σούπερ μόντελ της εποχής, Ναόμι Κάμπελ.


 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις