Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γυμνόστηθες ακτιβίστριες περίμεναν τον Ερντογάν έξω από το Μέγαρο των Ηλυσίων (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Γυμνόστηθες ακτιβίστριες περίμεναν τον Ερντογάν έξω από το Μέγαρο των Ηλυσίων (vid)

Γυμνόστηθες ακτιβίστριες ανέμεναν τον Ταγίπ Ερντογάν έξω από το Μέγαρο των Ηλυσίων λίγο πριν από τη συνάντησή του με τον Εμμανουέλ Μακρόν. Οι FEMEN, φορούσαν ποδιές υπηρεσίας για να σερβίρουν, όπως είπαν, το γεύμα εργασίας στους Μακρόν- Ερντογάν. Το «μενού» που είχαν προετοιμάσει οι  περιελάμβανε «Ταρτάρ γυναικών, δημοσιογράφους ψητούς, φιλέτο ομοφυλόφιλων, κιμά Κούρδων» και άλλα. Οι […]

Γυμνόστηθες ακτιβίστριες ανέμεναν τον Ταγίπ Ερντογάν έξω από το Μέγαρο των Ηλυσίων λίγο πριν από τη συνάντησή του με τον Εμμανουέλ Μακρόν.

Οι FEMEN, φορούσαν ποδιές υπηρεσίας για να σερβίρουν, όπως είπαν, το γεύμα εργασίας στους Μακρόν- Ερντογάν.

Το «μενού» που είχαν προετοιμάσει οι  περιελάμβανε «Ταρτάρ γυναικών, δημοσιογράφους ψητούς, φιλέτο ομοφυλόφιλων, κιμά Κούρδων» και άλλα.

Οι τέσσερις κοπέλες κατάφεραν να διασχίσουν αρκετά μέτρα φωνάζοντας το σύνθημά τους κατά του Τούρκου προέδρου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Οι αστυνομικοί, σε κατάσταση πανικού, απέσυραν κυριολεκτικά «σηκωτές» τις τέσσερις γυναίκες, καλύπτοντας τα γυμνά τους σώματα, ώστε να μη γίνουν αντιληπτές από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τη συνοδεία τους, κατά την άφιξή στο προεδρικό μέγαρο.

Εκτός από τις 4 γυναίκες έγιναν κι άλλες διαδηλώσεις κατά της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στη Γαλλία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις