Ντιέγκο Κόστα: Επιστροφή με γκολ και…τραυματισμό στο γόνατο! (vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντιέγκο Κόστα: Επιστροφή με γκολ και…τραυματισμό στο γόνατο! (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Ντιέγκο Κόστα φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, 3,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2014. Μπήκε ως αλλαγή στο 64ο λεπτό του αγώνα κυπέλλου με τη Γέιδα και χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να…ανοίξει λογαριασμό, σημειώνοντας το τρίτο γκολ των «ροχιμπλάνκος». Οι Γοδίν(33΄), […]

04.01.2018 | 10:40

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ντιέγκο Κόστα φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, 3,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2014.

Μπήκε ως αλλαγή στο 64ο λεπτό του αγώνα κυπέλλου με τη Γέιδα και χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να…ανοίξει λογαριασμό, σημειώνοντας το τρίτο γκολ των «ροχιμπλάνκος».

Οι Γοδίν(33΄), Φερνάντο Τόρες (37΄), Γκριεζμάν (90+2΄) πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ για το τελικό 0-4 που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για την ομάδα που θα προκριθεί στους προημιτελικούς, παρότι εκκρεμεί η ρεβάνς της 9ης Ιανουαρίου.

Στη φάση στην οποία πέτυχε το γκολ, ο 29χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο, και θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις από το ιατρικό τιμ των Μαδριλένων για να διευκρινιστεί το μέγεθος της ζημιάς.

https://www.youtube.com/watch?v=qsGd5Sr_GQU

Exit mobile version