Κατέθεσε προσφυγή ο Χουλτ, πληρώθηκε η δόση του Οκτωβρίου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κατέθεσε προσφυγή ο Χουλτ, πληρώθηκε η δόση του Οκτωβρίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σε ένδειξη καλής θέλησης, ο Παναθηναϊκός εξόφλησε την δόση Οκτωβρίου στον Νίκλας Χουλτ, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Σουηδός αριστερός μπακ κατέθεσε προσφυγή (ζητούσε 360.000€ και την ελευθέρας του). Η κίνηση αυτή από την πλευρά της ΠΑΕ δεν φαίνεται πως θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα, καθώς κανείς από τη […]

28.12.2017 | 10:40

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε ένδειξη καλής θέλησης, ο Παναθηναϊκός εξόφλησε την δόση Οκτωβρίου στον Νίκλας Χουλτ, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Σουηδός αριστερός μπακ κατέθεσε προσφυγή (ζητούσε 360.000€ και την ελευθέρας του).

Η κίνηση αυτή από την πλευρά της ΠΑΕ δεν φαίνεται πως θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα, καθώς κανείς από τη διοίκηση δεν περιμένει ότι ο 27χρονος παίκτης θα αποσύρει την προσφυγή του.

Παρά την τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος, στο λογαριασμό του ποδοσφαιριστή πιστώθηκε το ποσό των 70.000€, που αφορά την δόση του Οκτωβρίου.

Η κίνηση αυτή έγινε ετεροχρονισμένα, καθώς ο Χουλτ είχε ήδη καταθέσει την προσφυγή, κάτι που σημαίνει σε νομικό επίπεδο ότι, εφόσον δεν την αποσύρει, τότε δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα αφότου εκδικαστεί η υπόθεση και ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος.

Εκτός κι αν ο ίδιος μετά από αυτή την ενέργεια της ΠΑΕ κάνει πίσω και αποσύρει την προσφυγή του.

Ο Χουλτ, όμως, θέλει να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να πράξει διαφορετικά.

Exit mobile version