Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Τέλος» ο Μάικ Τζέιμς από τους Φοίνιξ Σανς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Τέλος» ο Μάικ Τζέιμς από τους Φοίνιξ Σανς

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Αναπάντεχο «κόψιμο» από το ρόστερ των Φοίνιξ Σανς…ξημέρωσε για τον Μάικ Τζέιμς. Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος στις 7/12 είχε γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που μετέτρεπε το two way contract, που είχε υπογράψει, σε εγγυημένο, εξαργυρώνοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του με τους «ήλιους», ενημερώθηκε […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Αναπάντεχο «κόψιμο» από το ρόστερ των Φοίνιξ Σανς…ξημέρωσε για τον Μάικ Τζέιμς.

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος στις 7/12 είχε γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που μετέτρεπε το two way contract, που είχε υπογράψει, σε εγγυημένο, εξαργυρώνοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του με τους «ήλιους», ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει στους Σανς.

Σύμφωνα με το «YahooSports», το Φοίνιξ πήρε την απόφαση να αποδεσμεύσει τον 27χρονο γκαρντ, ο οποίος είχε μέσο όρο σε 32 αναμετρήσεις 10.4 πόντους, 3.8 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ.

«Ο Μάικ καθιερώθηκε ως ένας παίκτης επιπέδου NBA και η συνεργασία μας βοήθησε και τις δύο πλευρές. Μας βοήθησε να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια όντας παραγωγικός. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα στην αναζήτηση για την επόμενη του ομάδα», ανέφερε σχετικά ο τζένεραλ μάνατζερ των Σανς, Ράιαν ΜακΝτόνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις