Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Πρώτη επαφή με Κουτρουμπή για να βρεθεί λύση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρώτη επαφή με Κουτρουμπή για να βρεθεί λύση

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Το πρώτο βήμα για να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Γιώργο Κουτρουμπή και να αποσύρει την προσφυγή του έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/12). Άνθρωποι της ΠΑΕ και συγκεκριμένα οι Αγησίλαος Τουμαζάτος, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος συναντήθηκαν με τον δικηγόρο του παίκτη και τον πατέρα του, με κύριο θέμα συζήτησης την […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Το πρώτο βήμα για να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Γιώργο Κουτρουμπή και να αποσύρει την προσφυγή του έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/12).

Άνθρωποι της ΠΑΕ και συγκεκριμένα οι Αγησίλαος Τουμαζάτος, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος συναντήθηκαν με τον δικηγόρο του παίκτη και τον πατέρα του, με κύριο θέμα συζήτησης την εξεύρεση λύσης που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές.

Η εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός κατά της ΠΑΕ είναι προγραμματισμένη για τις 8 Ιανουαρίου 2018 και είναι πιθανό μέχρι τότε να επέλθει συμφωνία και να μην προχωρήσει η υπόθεση.

Σε πρώτη φάση, ο Κουτρουμπής ζητά όλο το ποσό του συμβολαίου του (πάνω από 300.000 ευρώ), με την ΠΑΕ να του προσφέρει τα δεδουλευμένα του.

Χωρίς τον Ροντρίγκο Μολέδο θα αντιμετωπίσει τη Λαμία ο Παναθηναϊκός (σήμερα, 21/12), στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας, μιας και βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα του εξωτερικού για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Για το λόγο αυτό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας και το πιθανότερο είναι πως η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μάλλον ήταν και η τελευταία του με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Δεν υπολογίζονται επίσης οι Καμπέσας, Λουτσιάνο που έχουν άδεια (ο δεύτερος είναι και τραυματίας).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις