Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μοιράζει πριμ στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μοιράζει πριμ στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη φετινή χρονιά κάνοντας το «5 στα 5» σε νίκες, κι έτσι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, αποφάσισε να μοιράσει πριμ στους παίκτες της ομάδος. Όλα ξεκίνησαν μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη. Ο Σαββίδης, είχε συγκαλέσει, παρουσία των αρχηγών […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη φετινή χρονιά κάνοντας το «5 στα 5» σε νίκες, κι έτσι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, αποφάσισε να μοιράσει πριμ στους παίκτες της ομάδος.

Όλα ξεκίνησαν μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη.

Ο Σαββίδης, είχε συγκαλέσει, παρουσία των αρχηγών της ομάδας, του Μίχελ και του Λουτσέσκου.

Σε αντίθεση με το βαρύ κλίμα που υπήρχε τότε και τις «βολές» που δέχονταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για την αδυναμία τους να κερδίσουν μακριά από την Τούμπα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου είχε εμφανιστεί πολύ υποστηρικτικός προς τους παίκτες.

«Σας πιστεύω, θέλω να βρείτε τι φταίει και δεν κερδίζει μακριά από την Τούμπα και να το λύσετε», είχε πει στους παίκτες, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για ένα εξτρά πριμ εάν ολοκλήρωναν με νίκες το 2017.

Από τότε, ο ΠΑΟΚ κέρδισε κατά σειρά τον Αιγινιακό, την Ξάνθη, τον Παναθηναϊκό, τον Πλατανιά και τα Τρίκαλα και έτσι η χρονιά κλείνει για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με επιπλέον οικονομικό όφελος, που θα τους επιτρέψει να κάνουν…ακόμα καλύτερες γιορτές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις