Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φρικτές αποκαλύψεις για τον άντρα που κάηκε ζωντανός στη Γλυφάδα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρικτές αποκαλύψεις για τον άντρα που κάηκε ζωντανός στη Γλυφάδα (vid)

Σε ανατριχιαστικά συμπεράσματα φαίνονται να καταλήγουν οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος σχετικά με το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός στη συμβολή των οδών Παλμύρας και Ζέππου στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας που πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο έχουν εντοπίσει στοιχεία που […]

Σε ανατριχιαστικά συμπεράσματα φαίνονται να καταλήγουν οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος σχετικά με το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός στη συμβολή των οδών Παλμύρας και Ζέππου στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας που πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο έχουν εντοπίσει στοιχεία που τους οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο οδηγός έβαλε μόνος του φωτιά στο αυτοκίνητο με σκοπό να αυτοκτονήσει.

H σορός ανήκει σε έναν 82χρονο μόνιμο κάτοικο Ελληνικού τον οποίο αναζητούσαν οι συγγενείς του από το πρωί της Τετάρτης. Πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον του αυτόχειρα αποκαλύπτουν πως ο 82χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και για αυτό το λόγο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν ότι βρέθηκε σημείωμα του 82χρονου αυτόχειρα με το οποίο ο άντρας εξηγούσε την πράξη του την οποία απέδιδε στο γεγονός ότι ασθενούσε με επιθετική μορφή καρκίνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άντρας λούστηκε με εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια έριξε και μέσα στο αυτοκίνητο πριν ανάψει τη φωτιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις