Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τι λέει ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ για τα μολυσμένα προϊόντα
ΕΛΛΑΔΑ

Τι λέει ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ για τα μολυσμένα προϊόντα

Διαβεβαιώσεις πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με μολυσμένα τρόφιμα έδωσε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Ιωάννης Τσιάλτας περιέγραψε πως μετά την κοινοποίηση της απειλής από την ΕΛ.ΑΣ. «ο απλούστερος τρόπος προστασίας των καταναλωτών είναι η απομάκρυνση των προϊόντων από τα ράφια των σούπερ μάρκετ». Σύμφωνα με τον ίδιο, οι απειλές αφορούν συγκεκριμένες συσκευασίες […]

Διαβεβαιώσεις πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με μολυσμένα τρόφιμα έδωσε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Ιωάννης Τσιάλτας περιέγραψε πως μετά την κοινοποίηση της απειλής από την ΕΛ.ΑΣ. «ο απλούστερος τρόπος προστασίας των καταναλωτών είναι η απομάκρυνση των προϊόντων από τα ράφια των σούπερ μάρκετ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι απειλές αφορούν συγκεκριμένες συσκευασίες προϊόντων, οι οποίες πωλούνται μόνο σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και όχι γενικά τα προϊόντα των συγκεκριμένων εταιρειών.

Ο κ. Τσιάλτας διευκρίνισε επίσης πως το διάστημα της απειλής είναι 20 με 25 Δεκεμβρίου, συνεπώς, όσοι καταναλωτές έχουν αγοράσει κάποιο από τα προϊόντα νωρίτερα, είναι ασφαλείς.

«Δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει πρόβλημα», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, υπογραμμίζοντας ότι οι ενδιαφερόμενες εταιρείες συνεργάζονται άψογα για την απομάκρυνση των απειλούμενων προϊόντων από τα ράφια των αλυσίδων σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Η απειλή συνίσταται στο ότι θα βάλουν κάποια προϊόντα που έχουν ήδη αγοράσει», είπε, προσθέτοντας ότι, «εμείς φροντίζουμε να μην υπάρξουν αυτά τα προϊόντα».

Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ επανέλαβε, τέλος ότι, «οι άλλες συσκευασίες δεν έχουν κανένα πρόβλημα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις