«Καμπάνες» για ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Φυντάνη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Καμπάνες» για ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Φυντάνη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Με αποκλεισμό ενός μήνα και πρόστιμο 5.000€ τιμωρήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, και ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι πρωταθλήματος των δύο ομάδων, που έγινε το περασμένο Σάββατο (9/12) στη Λάρισα. Παράλληλα, […]

15.12.2017 | 14:00

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Με αποκλεισμό ενός μήνα και πρόστιμο 5.000€ τιμωρήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, και ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι πρωταθλήματος των δύο ομάδων, που έγινε το περασμένο Σάββατο (9/12) στη Λάρισα.

Παράλληλα, η θεσσαλική ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.500€ και οι «ακρίτες» με 5.000€.

Στις υπόλοιπες υποθέσεις της 14ης αγωνιστικής, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 20.500€ για υβριστικά συνθήματα και την εν γένει συμπεριφορά των φιλάθλων στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Με 10.000€ τιμωρήθηκε ο Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο ματς με τον Πλατανιά και με 5.000€ ο Παναιτωλικός για υβριστικά συνθήματα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Exit mobile version