Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Όταν δεν γράφει το στυλό την “κρίσιμη” στιγμή- Τι κάνετε λάθος
PLUS

Όταν δεν γράφει το στυλό την “κρίσιμη” στιγμή- Τι κάνετε λάθος

Πάρα πολλές φορές ειδικά όταν ο χρόνος σας πιέζει και τρέχουν οι προθεσμίες ή σε ένα επείγον τηλεφώνημα. Παίρνετε το στυλό να γράψετε γρήγορα μια πληροφορία, αλλά δεν γράφει! Ψάχνετε, βρίσκετε το επόμενο, αλλά ούτε κι εκείνο… Συνήθως, αφού κλείσετε το τηλέφωνο, το πετάτε. Όμως αυτό, είναι μεγάλο λάθος, καθώς δεν έχει τελειώσει το μελάνι, […]

Πάρα πολλές φορές ειδικά όταν ο χρόνος σας πιέζει και τρέχουν οι προθεσμίες ή σε ένα επείγον τηλεφώνημα. Παίρνετε το στυλό να γράψετε γρήγορα μια πληροφορία, αλλά δεν γράφει! Ψάχνετε, βρίσκετε το επόμενο, αλλά ούτε κι εκείνο…

Συνήθως, αφού κλείσετε το τηλέφωνο, το πετάτε. Όμως αυτό, είναι μεγάλο λάθος, καθώς δεν έχει τελειώσει το μελάνι, απλώς είναι… πάνω!

Ας θυμηθούμε λοιπόν αυτό που κάναμε στο σχολείο, ώστε να μην μας ξανασυμβεί αυτό την δύσκολη ώρα.

Δοκιμάστε μερικά από τα στυλό που έχετε στο γραφείο σας, για να ξεχωρίσετε αυτά που θέλουν πέταμα. Στην συνέχεια τοποθετήστε όλα τα στύλο πάντα με την μύτη προς τα κάτω.

Επειδή με τον καιρό πάλι θα κάνετε το ίδιο λάθος να βάλετε τα στυλό με την μύτη προς τα πάνω στην μολυβοθήκη σας ή όποια θήκη έχετε επάνω στο γραφείο σάς βάλτε ένα βέλος να δείχνει προς τα κάτω επάνω στην θήκη. Με αυτό τον τρόπο όποια στιγμή οργανώνετε το γραφείο σας πάντα θα το θυμάστε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις