Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ντου αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση- Δραγασάκης: “Δικά μας παιδιά είναι κι αυτά”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντου αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση- Δραγασάκης: “Δικά μας παιδιά είναι κι αυτά”

Είκοσι άτομα που δήλωσαν αντιεξουσιαστές, εισέβαλαν χθες το βράδυ στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου Υμηττού και διέκοψαν ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκη. Η ομάδα των αντιεξουσιαστών ανήρτησε και πανό στο οποίο αναγράφονταν «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων, δύναμη και αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας Π. Ρούπα – Ν. Μαζιώτη μέλη του Ε.Α.». Φώναξαν συνθήματα […]

Είκοσι άτομα που δήλωσαν αντιεξουσιαστές, εισέβαλαν χθες το βράδυ στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου Υμηττού και διέκοψαν ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκη.

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών ανήρτησε και πανό στο οποίο αναγράφονταν «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων, δύναμη και αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας Π. Ρούπα – Ν. Μαζιώτη μέλη του Ε.Α.».

Φώναξαν συνθήματα υπέρ των δικαιωμάτων κρατουμένων στις φυλακές και εν συνεχεία διάβασαν κείμενο υποστήριξης των Ρούπα και Μαζιώτη, ενώ ορισμένοι από τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Δραγασάκη αντέδρασαν έντονα.

Ο κ. Δραγασάκης από την πλευρά αντιμετώπισε με ψυχραιμία το περιστατικό, ζήτησε να μην απομακρυνθούν οι αντιεξουσιαστές ώστε να ολοκληρώσουν την παρέμβασή τους. Μάλιστα μόλις αποχώρησαν, ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους κατοίκους για την ψυχραιμία που επέδειξαν λέγοντας ότι «δικά μας παιδιά είναι και αυτά».

«Αν μας έλεγαν ότι θέλουμε να έρθουμε στην εκδήλωση σας να διατυπώσουμε τα αιτήματα μας είμαι βέβαιος ότι εμείς θα τους δεχόμαστε να συζητήσουμε. Πολύ περισσότερο που αναφέρονται σε ένα νομοσχέδιο το οποίο ήταν και είναι αντικείμενο δημόσιας διαβούλευσης» είπε ο κ. Δραγασάκης για να προσθέσει,

To μόνο που ήθελα να πω σε αυτά τα παιδιά είναι ότι πρέπει να αναγνωρίσουν ότι τούτη εδώ η κυβέρνηση έχει κάνει ήδη πολλά για τον τομέα του σωφρονιστικού συστήματος. Ο,τι θετικό βήμα γίνεται πρέπει να στηρίζεται. Ελπίζω να έμεινε κάποια από αυτα τα παιδιά εδώ μεσα και να ακούσει. Δεν πειράζει, δικά μας παιδιά είναι και αυτά. Και εμείς τα κάναμε αυτά κάποτε. Κάποιοι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις