Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο βρέφος σε σχολείο στα Βόρεια Προάστια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο βρέφος σε σχολείο στα Βόρεια Προάστια

Ένα βρέφος μόλις λίγων ημερών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην πόρτα ενός σχολείου στα Βόρεια Προάστια. Το παιδάκι το βρήκε λίγες ημέρες πριν η δασκάλα του σχολείου το πρωί που πήγε να ανοίξει το κτίριο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ η πρόεδρος του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής Σοφία Κωνσταντέλια, η οποία ενημέρωσε και για […]

Ένα βρέφος μόλις λίγων ημερών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην πόρτα ενός σχολείου στα Βόρεια Προάστια.

Το παιδάκι το βρήκε λίγες ημέρες πριν η δασκάλα του σχολείου το πρωί που πήγε να ανοίξει το κτίριο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ η πρόεδρος του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής Σοφία Κωνσταντέλια, η οποία ενημέρωσε και για την υπόθεση.

«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το πρωί που πήγε η δασκάλα να ανοίξει το σχολείο, βρήκε στην είσοδο ένα μωράκι λίγων ημερών, που προφανώς είχε αφήσει η μητέρα του κάποια ώρα νωρίτερα», είπε η ίδια.

«Δεν ξέρουμε αν υπήρχε άλλη σύνδεση, δηλαδή αν η μητέρα γνώριζε το σχολείο και ήξερε πως το παιδί θα έβρισκε καλή φροντίδα, αλλά πράγματι βρήκε πολύ καλή φροντίδα», πρόσθεσε.

Άμεσα το σχολείο φρόντισε το βρέφος και ειδοποίησε τις Αρχές, ενώ το μωράκι βρίσκεται αυτή την στιγμή σε νοσοκομείο και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.

Παράλληλα, η αστυνομία διεξάγει έρευνες, εξετάζοντας και τις κάμερες γειτονικών κτιρίων, προκειμένου να εντοπίσει τους γονείς του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις