Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΟΚ: Καλείται σε απολογία ο Λέοβατς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Καλείται σε απολογία ο Λέοβατς

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε αποκαλύψει πως σε συζήτηση με τον Λέοβατς, ο δεύτερος του είπε πως δεν αντέχει την πίεση μετά από τις κακές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει, και θα ήθελε να αποχωρήσει. Ο Κροάτης, μιλώντας σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, διέψευσε τα λεγόμενα αυτά, και μεταξύ άλλων, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε αποκαλύψει πως σε συζήτηση με τον Λέοβατς, ο δεύτερος του είπε πως δεν αντέχει την πίεση μετά από τις κακές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει, και θα ήθελε να αποχωρήσει.

Ο Κροάτης, μιλώντας σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, διέψευσε τα λεγόμενα αυτά, και μεταξύ άλλων, ανέφερε πως θέλει να πάει σε μια πιο δυνατή ομάδα που θα του ανοίξει το δρόμο για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Με εισήγηση του Γιώργου Σαββίδη, την οποία αποδέχτηκε όλο το ΔΣ, ο Λέοβατς θα κληθεί σε απολογία για δυσφημιστικές δηλώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και πρόστιμο.

Ο 29χρονος αμυντικός, προπονείται ήδη μόνος του και τον Ιανουάριο θα αποτελεί πλέον επίσημα παρελθόν από το «δικέφαλο του Βορρά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις