Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγριος καβγάς on air: Γεωργιάδης- Κωνσταντινέας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγριος καβγάς on air: Γεωργιάδης- Κωνσταντινέας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (vid)

Επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών Άδωνι Γεωγιάδη και Πέτρο Κωνσταντινέα σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν μετά από αντεγκλήσεις η κατάσταση… ξέφυγε εντελώς. Αρχικά η αντιπαράθεση ήταν πολιτική ωστόσο κάποια στιγμή ο κ. Κωνσταντινέας έδειξε μία φωτογραφία του κ. Γεωργιάδη με την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου σε νυχτερινή τους έξοδο. «Δες τη φωτογραφία που ήσουν […]

Επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών Άδωνι Γεωγιάδη και Πέτρο Κωνσταντινέα σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν μετά από αντεγκλήσεις η κατάσταση… ξέφυγε εντελώς.

Αρχικά η αντιπαράθεση ήταν πολιτική ωστόσο κάποια στιγμή ο κ. Κωνσταντινέας έδειξε μία φωτογραφία του κ. Γεωργιάδη με την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου σε νυχτερινή τους έξοδο.

«Δες τη φωτογραφία που ήσουν λιάρδα με τη γυναίκα σου» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά εκνευρισμένος «Πήγα εγώ όταν είχε νεκρούς; Είχε νεκρούς τότε; Στους νεκρούς πάνω πήγες».

Κάπου εκεί οι βουλευτές ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης σηκώθηκε και τους πλησίασε, για να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις