Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Ντου” φοιτητών σε εκδήλωση για τη Φιλοσοφική (pics-vids)
ΕΛΛΑΔΑ

“Ντου” φοιτητών σε εκδήλωση για τη Φιλοσοφική (pics-vids)

Φραστική επίθεση απο φοιτητές δέχτηκε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης. Οι φοιτητές τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει την αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Φιλοσοφικής Σχολής. «Φύγε τώρα, φύγε τώρα… έξω, έξω» ακούγεται να λέει φοιτητής στον βουλευτή της ΝΔ ο οποίος μετά τη φραστική επίθεση που δέχτηκε αποχώρησε […]

Φραστική επίθεση απο φοιτητές δέχτηκε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης.

Οι φοιτητές τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει την αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Φιλοσοφικής Σχολής.

«Φύγε τώρα, φύγε τώρα… έξω, έξω» ακούγεται να λέει φοιτητής στον βουλευτή της ΝΔ ο οποίος μετά τη φραστική επίθεση που δέχτηκε αποχώρησε από την αίθουσα.

Οι φοιτητές είχαν αναρτήσει απο νωρίς πανό στην εκδήλωση της Φιλοσοφικής Σχολής κατά του Υπουργού Παιδείας και των νόμων του, ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος αλλά δεν παρέστη.

«Κάτω τα χέρια απο το άσυλο» και «το άσυλο ανήκει σε όλο το λαό» ακούγεται στο βίντεο να φωνάζει η ομάδα των φοιτητών η οποία επιτέθηκε φραστικά στον  κ. Φορτσάκη.

Οι φοιτητές λίγη ώρα μετά αποχώρησαν και η εκδήλωση με θέμα το…  ελληνικό σχολείο σήμερα, συνεχίστηκε κανονικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις