Παναθηναϊκός: «Διαζύγιο» με Μποχωρίδη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: «Διαζύγιο» με Μποχωρίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ανακοίνωσε και επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Μποχωρίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ. […]

02.12.2017 | 10:02

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ανακοίνωσε και επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Μποχωρίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ.

Νωρίτερα, ο 23χρονος γκαρντ, ο οποίος επιστρέφει στον Άρη, είχε στείλει τον δικό του «αντίο», μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«3,5 χρόνια… Σαν χθες άφηνα τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη για να κατέβω στην Αθήνα για να ζήσω το όνειρο μου, να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο! Πέρασα ωραίες και δύσκολες στιγμές αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και σίγουρα φεύγω γεμάτος εμπειρίες από αυτό το ταξίδι!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 3,5 χρόνια… Πρώτα τον πρόεδρο που με πίστεψε και με έφερε στην ομάδα, μετά όλους τους προπονητές, όλο το σταφ που είχαμε αυτά τα χρόνια και κυρίως όλους τους συμπαίκτες μου!

Έκανα πραγματικούς φίλους εδώ και υπόσχομαι ότι παρότι φεύγω δεν θα ξεχάσω κανέναν! Ευχαριστώ γενικότερα τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα τον κ. Μάνο Παπαδόπουλο για το τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της αποχώρησης μου.

Και τέλος τον κόσμο για την υποδοχή στο ΟΑΚΑ μετά τον περσινό πέμπτο τελικό, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου! Φεύγω σα φίλος και πάω να κάνω αυτό που αγαπάω από μικρό παιδί… Πάω να παίξω μπάσκετ», έγραψε ο Μποχωρίδης.

Exit mobile version