Δεν το “έχετε” με τη μαγειρική; Αφήστε τα όλα στον “έξυπνο φούρνο”! (pics-vid)

PLUS

Δεν το “έχετε” με τη μαγειρική; Αφήστε τα όλα στον “έξυπνο φούρνο”! (pics-vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας όλοι μας ξεχνάμε μέρα με τη μέρα τι πάει να πει υγιεινό και σπιτικό φαγητό. Ευτυχώς υπάρχει λύση για να επαναφέρετε τη σωστή διατροφή στην καθημερινότητά σας με έναν φούρνο που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας προσφέρει σε καθημερινή βάση πεντανόστιμο και υγιεινό φαγητό σαν να είναι φτιαγμένο από […]

01.12.2017 | 14:55

Στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας όλοι μας ξεχνάμε μέρα με τη μέρα τι πάει να πει υγιεινό και σπιτικό φαγητό. Ευτυχώς υπάρχει λύση για να επαναφέρετε τη σωστή διατροφή στην καθημερινότητά σας με έναν φούρνο που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας προσφέρει σε καθημερινή βάση πεντανόστιμο και υγιεινό φαγητό σαν να είναι φτιαγμένο από τους καλύτερους σεφ.

Πρόκειται για τον June, έναν πανέξυπνο φούρνο που μπορεί να αναγνωρίσει το φαγητό που τοποθετείται στο εσωτερικό του και να «καταλάβει» σε ποια θερμοκρασία πρέπει να μαγειρευτεί το κάθε πιάτο. Ο φούρνος μπορεί να φτιάξει ψητά, βραστά αλλά και πιάτα στον ατμό χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που έχει αποθηκευμένες στη μνήμη του για να καταλαβαίνει ποιος τρόπος μαγειρέματος είναι ο καλύτερος και ο πιο υγιεινός.

Είναι λίγο μεγαλύτερος από φούρνο μικροκυμάτων αλλά δεν χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία. Διαθέτει μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας που βοηθάει στο να αναγνωρίζεται το φαγητό και να μπορεί να μαγειρευτεί σωστά, στον κατάλληλο χρόνο και με τον σωστό τρόπο.

Ο June συνδέεται μέσω WiFi με το ίντερνετ και έτσι μπορείτε να ανανεώνετε συνέχεια τις συνταγές που αναγνωρίζει ακόμα και αν περιέχουν τα πιο δύσκολα υλικά. Επίσης, αν είστε λάτρεις των social media, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα που διαθέτει για να βγάζετε φωτογραφίες από το εσωτερικό του φούρνου σας και να τις ανεβάζετε κατευθείαν στα social media.

Ο φούρνος μπορεί να «σκέφτεται» και να επιλέγει ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να ψήσει το φαγητό που βρίσκεται στο εσωτερικό του, όπως θα έκανε ένας καλός σεφ.  Εσείς αν θέλετε μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις από το κινητό ή το τάμπλετ σας εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη εφαρμογή.

Το μεγάλο μειονέκτημα είναι η τιμή του, καθώς ξεκινά από 2.630 ευρώ.

Αν ψάχνετε για κάτι πιο οικονομικό υπάρχει και ο έξυπνος φούρνος Tovala, ο οποίος κοστίζει μόνο 175-237 ευρώ αλλά όπως είναι λογικό δεν διαθέτει τόσα πολλά ταλέντα.

Exit mobile version