Αθήνα

°C

ΤΕΤΑΡΤΗ

27

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Με μείωνε και χλεύαζε τους γονείς μου”, λέει η σύζυγος του παιδοκτόνου της Νέας Σμύρνης
ΕΛΛΑΔΑ

“Με μείωνε και χλεύαζε τους γονείς μου”, λέει η σύζυγος του παιδοκτόνου της Νέας Σμύρνης

Η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στις 2 Μαρτίου 2017 η 38χρονη σύζυγος του Δημήτρη Σκουτέλη, του αξιωματικού που πήρε μαζί του στο θάνατο τα δύο παιδιά τους βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης στο οποίο έμενε μαζί τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήρθε στη δημοσιότητα από το protothema. Η 38χορνη στην αναφορά της […]

Η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στις 2 Μαρτίου 2017 η 38χρονη σύζυγος του Δημήτρη Σκουτέλη, του αξιωματικού που πήρε μαζί του στο θάνατο τα δύο παιδιά τους βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης στο οποίο έμενε μαζί τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήρθε στη δημοσιότητα από το protothema.

Η 38χορνη στην αναφορά της προς τον δικαστή υπογραμμίζει πως τα τελευταία δύο χρόνια, ο γάμος της περνούσε κρίση καθώς η συζυγική τους ζωή, εκείνης και του συντρόφου της, δεν ήταν αρμονική μιας και υπήρχαν διαφορές αντιλήψεων σε πολλά θέματα.

Τονίζει πως στην συμβίωση τους, ξεκίνησαν να απομονώνονται και να αποξενώνονται και ότι η συμπεριφορά τους, ο ένας στον άλλον, έγινε απότομη και αδιάφορη.

Αναφέρει ότι την μείωνε μπροστά σε τρίτους ενώ προέβαινε σε υποτιμητικές εκφράσεις κατά των γονιών της.

Διαμαρτύρεται έντονα, ότι όταν ο 40χρονος Δημήτρης Σκουτέλης έφυγε από το σπίτι τους, σταμάτησε να συνεισφέρει και οικονομικά παρόλο που ο μισθός του έφτανε τα 1200 ευρώ.

Για όλα τα παραπάνω ζήτησε την επιμέλεια των δύο διδύμων καθώς και το ποσό των 350 ευρώ έως ότου βγει η οριστική απόφαση για το ύψος της διατροφής των παιδιών τους, τονίζοντας μάλιστα πως η ανάγκη της ανατροφής των δύο τέκνων, έφτανε τα 700 ευρώ μηνιαίως.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις