Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καθηγητής χτύπησε μαθητή- “Το έκανα για να γίνει άντρας” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής χτύπησε μαθητή- “Το έκανα για να γίνει άντρας” (vid)

Σάλος στην κοινωνία της Πάτρας, μετά από την καταγγελία μητέρας μαθητή σε γυμνάσιο της περιοχής, πως ένας καθηγητής του σχολείου χτυπούσε τον γιο της την ώρα του μαθήματος. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το dete.gr, ο εκπαιδευτικός έχει παρελθόν σε παρόμοια περιστατικά κακοποίησης καθώς εκκρεμούν σε βάρος του ΕΔΕ για παλιότερες υποθέσεις. Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις αρχές Νοεμβρίου […]

Σάλος στην κοινωνία της Πάτρας, μετά από την καταγγελία μητέρας μαθητή σε γυμνάσιο της περιοχής, πως ένας καθηγητής του σχολείου χτυπούσε τον γιο της την ώρα του μαθήματος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το dete.gr, ο εκπαιδευτικός έχει παρελθόν σε παρόμοια περιστατικά κακοποίησης καθώς εκκρεμούν σε βάρος του ΕΔΕ για παλιότερες υποθέσεις.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις αρχές Νοεμβρίου και όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο καθηγητής έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να χτυπά τα παιδιά, κάτι σαν παιχνίδι.

Αρχικά τα ρωτά μεταξύ σοβαρού και αστείου «αν θέλουν χαστούκι» και αυτά πριν προλάβουν καν να απαντήσουν, ή έστω να αντιδράσουν, δέχονται την επίθεση.

Η μητέρα του μαθητή αποκαλύπτει επίσης ότι: «Το χτύπημα είναι αρκετά δυνατό. Δεν μιλάμε για χάδι».

Το ακόμα χειρότερο είναι πως ο μαθητής δέχθηκε ακόμα και κλωτσιά. Τότε ο καθηγητής δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας πως: «τον χτύπησαν για να τον κάνω άνδρα, να μην είναι δειλός».

Η γυναίκα απευθύνθηκε και στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από εκεί της υποσχέθηκαν πως θα δράσουν, αλλά δεν την ενημέρωσαν ούτε καν για την ΕΔΕ που έχει διαταχθεί σε βάρος του καθηγητή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις