Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

19

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σφοδρές αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Νότη: “Φασίστας, μας βλέπει και ο Θεός” (vid)
LIFESTYLE

Σφοδρές αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Νότη: “Φασίστας, μας βλέπει και ο Θεός” (vid)

Καλεσμένος στο Late Night ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Νότης Σφακιανάκης με πολλές από τις δηλώσεις του να βρίσκονται στο επίκεντρο σχολιασμού ξεσηκώνοντας, μάλιστα, ποικίλες αντιδράσεις. Απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε και στην εκπομπή «Το Πρωινό» με αποτέλεσμα το πάνελ αλλά και η παρουσιάστρια να εκφράσουν την ένστασή τους στα λεγόμενα του τραγουδιστή. «Σοκ! Έμφραγμα!» […]

Καλεσμένος στο Late Night ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Νότης Σφακιανάκης με πολλές από τις δηλώσεις του να βρίσκονται στο επίκεντρο σχολιασμού ξεσηκώνοντας, μάλιστα, ποικίλες αντιδράσεις.

Απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε και στην εκπομπή «Το Πρωινό» με αποτέλεσμα το πάνελ αλλά και η παρουσιάστρια να εκφράσουν την ένστασή τους στα λεγόμενα του τραγουδιστή.

«Σοκ! Έμφραγμα!» ήταν οι πρώτες λέξεις που διαδέχτηκαν την σιωπή που επικράτησε στο Πρωινό, με τους συνεργάτες της εκπομπής να έχουν μείνει άφωνοι. Τον λόγο αρχικά πήρε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος είπε: «Όταν ένας άνθρωπος λέει σε τόση λίγη ώρα τόσες πολλές φορές τη λέξη «επιβάλλεται», φαίνεται πόσο φασίστας είσαι μόνο και μόνο από αυτό. Είναι τόσο φασιστικό να λες επιβάλλεται».

Έξαλλη εμφανίστηκε και η Κλεοπάτρα Πατλάκη λεγοντας: «Συγγνώμη Νότη Σφακιανάκη, αλλά οι αντιστασιακοί σε αυτόν τον τόπο εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν. Πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός».

Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε στο τέλος, λέγοντας τα εξής: «Μεγάλη δυστυχία είναι ένα πρόβλημα υγείας. Δηλαδή, μας ακούει και ο Θεός! Υπάρχουν γονείς που χαροπαλεύουν τα παιδιά τους και εσύ λες είναι μεγάλη δυστυχία αν το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλο. Δεν ξέρω τι είναι σωστό, τι είναι λάθος, εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος πάντα δεν μπορώ να μιλήσω απόλυτα γιατί δεν ξέρεις και τι ακριβώς έχει συμβεί σε κάτι. Αλλά, μεγάλη δυστυχία για μένα είναι ένα θέμα υγείας και αυτό είναι αντικειμενικό νομίζω. Εάν τα παιδιά του τού πουν ότι είμαστε ζευγάρι και θα υιοθετήσουμε δεν λες πηγαίνετε στο κρεβάτι σας και αφήστε το παιδάκι ήσυχο. Δεν σημαίνει ότι ένας άνθρωπος, επειδή έχει αυτή την ερωτική επιλογή το μόνο που τον νοιάζει στη ζωή του είναι το κρεβάτι. Είναι σαν να λέει ότι τους ομοφυλόφιλους το μόνο που τους νοιάζει όλη μέρα είναι το σεξ. Δεν είναι έτσι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις