Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Ανθή Βούλγαρη για τον όγκο: Το μόνο που με ένοιαζε ήταν τα μαλλιά μου (vid)
LIFESTYLE

Η Ανθή Βούλγαρη για τον όγκο: Το μόνο που με ένοιαζε ήταν τα μαλλιά μου (vid)

Η συγκινητική ιστορία της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη προβλήθηκε στην εκπομπή του Epsilon, με την όμορφη νεαρή να περιγράφει στην Τατιάνα Στεφανίδου την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Η ίδια διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί ήταν ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο και επικίνδυνο χειρουργεί, το οποίο κράτησε οκτώ σχεδόν ώρες. Για την Ανθή Βούλγαρη έπαιξε […]

Η συγκινητική ιστορία της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη προβλήθηκε στην εκπομπή του Epsilon, με την όμορφη νεαρή να περιγράφει στην Τατιάνα Στεφανίδου την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Η ίδια διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο.

Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί ήταν ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο και επικίνδυνο χειρουργεί, το οποίο κράτησε οκτώ σχεδόν ώρες.

Για την Ανθή Βούλγαρη έπαιξε ρόλο και η μεγάλη της πίστη αφού όπως περιγράφει η ίδια είδε μετά το χειρουργείο τη μορφή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Για την πίστη της Θεό, την νοσηλεία, τις δύσκολες στιγμές αλλά και τη μεγάλη στήριξη που δέχτηκε μίλησε η ίδια.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει και στο πόσο πολύ της στάθηκε ο σύντροφός της σε όλο αυτό το πρόβλημα υγείας που πέρασε. Σήμερα, είναι χαμογελαστή και αισιόδοξη για το μέλλον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις