Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Γόνος γνωστής οικογένειας ο 37χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικούς- Η στιγμή της σύλληψης (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γόνος γνωστής οικογένειας ο 37χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικούς- Η στιγμή της σύλληψης (vid)

Σε βίντεο καταγράφηκε και δημοσιεύεται η στιγμή της σύλληψης ενός άνδρα, ο οποίος χθες τραυμάτισε αστυνομικούς με παγοκόφτη επειδή του βεβαιώσαν κλήση. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 37χρονος έχει νοσηλευτεί δυο φορές στο παρελθόν σε νοσοκομείο, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Πρόκειται για 37χρονο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, απόφοιτο της Νομικής που προέρχεται από πολύ καλή […]

Σε βίντεο καταγράφηκε και δημοσιεύεται η στιγμή της σύλληψης ενός άνδρα, ο οποίος χθες τραυμάτισε αστυνομικούς με παγοκόφτη επειδή του βεβαιώσαν κλήση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 37χρονος έχει νοσηλευτεί δυο φορές στο παρελθόν σε νοσοκομείο, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πρόκειται για 37χρονο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, απόφοιτο της Νομικής που προέρχεται από πολύ καλή και γνωστή οικογένεια της Γλυφάδας.

Εκτός ελέγχου

Ενδεικτικό της κατάστασης του άνδρα, ήταν πως ενώ οι αστυνομικοί του είχαν περάσει χειροπέδες και ετοιμάζονταν να τον βάλουν μέσα στο περιπολικό, αυτός φώναζε «το 100, το 100 πάρτε τηλέφωνο το 100».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις