Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Εκανα μόνο ένα σχόλιο και είδατε πώς απάντησε…», λέει η επιχειρηματίας που έβρισε ο Καρανίκας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εκανα μόνο ένα σχόλιο και είδατε πώς απάντησε…», λέει η επιχειρηματίας που έβρισε ο Καρανίκας

Για την επίθεση που δέχτηκε μέσω διαδικτύου από τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα μίλησε η επιχειρηματίας Κική Μαχαιρίδη. Όλα ξεκίνησαν όταν του είπε μέσω Facebook ότι δεν είναι σωστό ημέρα εθνικού πένθους να πανηγυρίζει για το μέρισμα και να γράφει «προχωράμε». «Δεν τα έχω βάλει με τον κ. Καρανίκα. Εκανα απλώς ένα σχόλιο με […]

Για την επίθεση που δέχτηκε μέσω διαδικτύου από τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα μίλησε η επιχειρηματίας Κική Μαχαιρίδη. Όλα ξεκίνησαν όταν του είπε μέσω Facebook ότι δεν είναι σωστό ημέρα εθνικού πένθους να πανηγυρίζει για το μέρισμα και να γράφει «προχωράμε».

«Δεν τα έχω βάλει με τον κ. Καρανίκα. Εκανα απλώς ένα σχόλιο με κάτι που διαφωνούσα. Και αυτό ήταν το όλο θέμα. Ο κ. Καρανίκας έκανε μία ανάρτηση από την Αυγή με το σχόλιο “Προχωράμε” και έκανα ένα σχόλιο χωρίς να τον βρίσω, είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρώτο Θέμα.

«Μου απάντησε στις 17 Νοεμβρίου όχι την ίδια μέρα. Μου απάντησε όπως διαβάσατε στα μηνύματα. Τον ενόχλησε πιθανόν η διαφορετική μου άποψη, δεν συμφώνησε με την άποψή μου. Δεν είχαμε καμία επικοινωνία, του έστειλα μόνο την άποψή μου, εκείνη την ώρα δεν είχα καμία όρεξη ούτε διάλογο να ανοίξω, ούτε τίποτε. Του έγραψα ότι λυπάμαι πολύ στην Ελλάδα να θρηνούμε θύματα και εκείνος να μιλάει για μερίσματα και ότι τα λεφτά θα έπρεπε να πάνε στους πληγέντες. Και αυτός διαβάσατε τι μου έγραψε» δήλωσε σήμερα η κ. Μαχαιρίδη.

Η ίδια πάντως δήλωσε ότι θα συνεχίσει να εκφράζει στα social media τις απόψεις της.

https://soundcloud.com/info-info-969429733/kyts7m1twtkx

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις