Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Οι δέκα ασθένειες που σκοτώνουν μέσα σε 24 ώρες
ΥΓΕΙΑ

Οι δέκα ασθένειες που σκοτώνουν μέσα σε 24 ώρες

Η σκέψη του να ξυπνήσετε μια μέρα χωρίς συμπτώματα και μέχρι να έρθει το άλλο πρωί να είστε στα πρόθυρα του θανάτου από κάποια ασθένεια, είναι τρομακτική, αλλά, δυστυχώς, είναι πιθανό. Ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, της παχυσαρκίας και του καρκίνου. Αυτές οι χρόνιες ασθένειες […]

Η σκέψη του να ξυπνήσετε μια μέρα χωρίς συμπτώματα και μέχρι να έρθει το άλλο πρωί να είστε στα πρόθυρα του θανάτου από κάποια ασθένεια, είναι τρομακτική, αλλά, δυστυχώς, είναι πιθανό.

Ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, της παχυσαρκίας και του καρκίνου. Αυτές οι χρόνιες ασθένειες θα μπορούσαν να καταλήξουν να προκαλέσουν τον θάνατό μας κάποια στιγμή, αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά σε ασθένειες που μπορούν να σκοτώσουν έναν άνθρωπο μέσα σε 24 ώρες.

Δείτε σε αντίστροφη κατάταξη σοβαρότητας, τις δέκα πιο επικίνδυνες ασθένειες, που μπορούν να προκαλέσουν τον θάνατο μέσα σε 24 ώρες:

10. Δάγκειος πυρετός

9. Έμπολα

8. Βουβωνική πανώλη

7. Εντεροϊός D68

6. Χολέρα

5. Σταφυλόκοκκος με αντίσταση στην μεθικιλίνη (Methicillin-resistant Staphylococcus aureus – MRSA)

4. Αγγειακή εγκεφαλική νόσος

3. Νόσος του Chagas

2. Μηνιγγιτιδοκοκκική νόσος

1. Νεκρωτική περιτονίτιδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις