Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Κώστας Σημίτης για τα δημοσιεύματα που αφορούν στον αδερφό του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κώστας Σημίτης για τα δημοσιεύματα που αφορούν στον αδερφό του

Από το εκλογικό κέντρο, που ψήφισε για την ανάδειξη του επικεφαλής της κεντροαριστεράς, σχολίασε ο Κώστας Σημίτης δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο αδελφός του, Σπύρος, θεωρείται από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, ως ύποπτος για διακίνηση μαύρου χρήματος προερχόμενου από δωροδοκίες, μέσω offshore εταιρείας με διαχειριστή τον ίδιο. «Πρόκειται για μια συκοφαντική εκστρατεία, η οποία θέλει […]

Από το εκλογικό κέντρο, που ψήφισε για την ανάδειξη του επικεφαλής της κεντροαριστεράς, σχολίασε ο Κώστας Σημίτης δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο αδελφός του, Σπύρος, θεωρείται από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, ως ύποπτος για διακίνηση μαύρου χρήματος προερχόμενου από δωροδοκίες, μέσω offshore εταιρείας με διαχειριστή τον ίδιο.

«Πρόκειται για μια συκοφαντική εκστρατεία, η οποία θέλει να υπονομεύσει τη δημιουργία μιας νέας κεντροαριστερής παράταξης. Δεν θα το πετύχει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.

Στο μεταξύ, σε γραπτή του δήλωση ο αδελφός του Κώστα Σημίτη, Σπύρος, χαρακτήρισε «απαράδεκτα σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται στον ίδιο σχετικά με διακίνηση χρήματος παράνομης προέλευσης».

«Οι ισχυρισμοί που προβλήθηκαν και πάλι σε ορισμένα δημοσιεύματα, για διακίνηση χρήματος παράνομης προέλευσης που σχετίζονται με εμένα, είναι όπως ήδη είχα δηλώσει στις 3/7/2017 απαράδεκτοι, συκοφαντικοί και εξυπηρετούν προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες. Οι οποιεσδήποτε ενδεχόμενες έρευνες θα το αποδείξουν», ανέφερε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις