Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Με αυτό το πάμφθηνο gadget, θα κάνετε τις μπαταρίες σας “καινούριες”
PLUS

Με αυτό το πάμφθηνο gadget, θα κάνετε τις μπαταρίες σας “καινούριες”

Το γνωρίζατε πως χρησιμοποιούμε μόνο το 20% των μπαταριών μας και αμέσως μετά τις πετάμε; Ένα gadget έρχεται να μας λύσει τα χέρια και να μας βοηθήσει να κάνουμε οικονομία στις μπαταρίες που ξοδεύουμε. Το Batteriser είναι ένα εξάρτημα που τοποθετείται πάνω στην μπαταρία και ενεργοποιεί την εναπομείνασα ενέργειά της. Πρόκειται για ένα μεταλλικό εξάρτημα […]

Το γνωρίζατε πως χρησιμοποιούμε μόνο το 20% των μπαταριών μας και αμέσως μετά τις πετάμε;

Ένα gadget έρχεται να μας λύσει τα χέρια και να μας βοηθήσει να κάνουμε οικονομία στις μπαταρίες που ξοδεύουμε.

Το Batteriser είναι ένα εξάρτημα που τοποθετείται πάνω στην μπαταρία και ενεργοποιεί την εναπομείνασα ενέργειά της. Πρόκειται για ένα μεταλλικό εξάρτημα που κοστίζει περίπου 2,5 ευρώ το ένα και σχεδιάστηκε με σκοπό να ενισχύει την ενέργεια της μπαταρίας σας έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά και για περισσότερο καιρό.

Είναι τόσο λεπτό που μπορεί άνετα να κουμπώσει πάνω στην μπαταρία σας ή στη συσκευή που θέλετε χωρίς πρόβλημα.

Ειδικοί τονίζουν πως αυτό το gadget θα βοηθήσει πολύ στο να μειωθεί η κατανάλωση μπαταριών καθώς κάθε νοικοκυριό θα αξιοποιεί τις μπαταρίες που έχει πιο αποτελεσματικά. Έτσι το πρόβλημα ανακύκλωσης μπαταριών θα βελτιωθεί καθώς θα μειωθεί ο αριθμός τους.

Για να διατηρείτε όλες τις μπαταρίες σας για περισσότερο καιρό, οι ειδικοί τονίζουν να προτιμάτε να τις φορτίζετε πιο τακτικά και μέχρι το 45-55% παρά να τις φορτίζετε μέχρι το 90-100%.

Επίσης φροντίστε οι μπαταρίες σας να βρίσκονται σε θερμοκρασία 20-25 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις