Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σκηνές τραγωδίας στην Ευελπίδων: Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ φυγάδευσαν τον φονιά της Δώρας (pics-vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνές τραγωδίας στην Ευελπίδων: Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ φυγάδευσαν τον φονιά της Δώρας (pics-vids)

Με έναν αντιπερισπασμό, οι τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ κατάφεραν να απομακρύνουν με ασφάλεια από την Ευελπίδων τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν έναν κλοιό ασφαλείας γύρο από το κτίριο 9 των δικαστηρίων με τις αστυνομικές δυνάμεις βγάζουν τον κατηγορούμενο από την είσοδο του κτιρίου και όχι από την πλευρά των κρατητηρίων. […]

Με έναν αντιπερισπασμό, οι τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ κατάφεραν να απομακρύνουν με ασφάλεια από την Ευελπίδων τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν έναν κλοιό ασφαλείας γύρο από το κτίριο 9 των δικαστηρίων με τις αστυνομικές δυνάμεις βγάζουν τον κατηγορούμενο από την είσοδο του κτιρίου και όχι από την πλευρά των κρατητηρίων.

Ο κατηγορούμενος, που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, βρίσκεται ήδη στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στις φυλακές.

Εξοργισμένοι συγγενείς και φίλοι της Δώρας επιτέθηκαν και χτύπησαν τον δικηγόρο του 58χρονου την ώρα που αποχωρούσε από τα δικαστήρια. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για την προστασία του συνηγόρου, ωστόσο χτυπήθηκε αρκετά από το πλήθος που βρισκόταν εκτός ελέγχου.

“Βγάλτε τον έξω τον π….σκότωσε την αδελφή μου” φώναζε η αδελφή του θύματος. “Βγάλτε τον έξω τελειώνετε δώστε τον στον λαό…Του αξίζει ο θάνατος μη ξανακάνει τέτοιο κακό σε άλλους ” φώναζε η μητέρα της αδικοχαμένης Δώρας.

“Δε θα φύγει ζωντανός από εδώ και όλος ο ελληνικός στρατός να έρθει” φώναζε ο πατέρας της αδικαχαμένης Δώρας. “Φοβάστε μη τον χτυπήσουμε. Το αίμα του παιδιού μου που πήγε τόσο άδικα; ” φώναζε η μητέρα. “Να αυτοκτονήσεις πρεζόνι ….ποιον προστατεύετε ” έλεγε ο πατερας της 32χρονης με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις