Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιώργος Σαββίδης για φιλάθλους ΠΑΟΚ: «Οι μόνοι που μπορούν να αγγίξουν την ψυχή των παικτών»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιώργος Σαββίδης για φιλάθλους ΠΑΟΚ: «Οι μόνοι που μπορούν να αγγίξουν την ψυχή των παικτών»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Γιώργος Σαββίδης, μέλος του ΔΣ και υιός του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, “χτύπησε” ξανά με δημοσίευσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία των φιλάθλων της ομάδος, και ανέφερε στο μήνυμά του πως «μόνο αυτοί μπορούν να αγγίξουν την ψυχή των ποδοσφαιριστών», εκφράζοντας με αυτό […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Γιώργος Σαββίδης, μέλος του ΔΣ και υιός του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, “χτύπησε” ξανά με δημοσίευσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία των φιλάθλων της ομάδος, και ανέφερε στο μήνυμά του πως «μόνο αυτοί μπορούν να αγγίξουν την ψυχή των ποδοσφαιριστών», εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την πεποίθηση πως με τη φωνή και τη υποστήριξή τους, η ομάδα θα ανακάμψει.

Θυμίζουμε, ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα ακόμη παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα (τελευταίος της τιμωρίας των 7 αγωνιστικών) , στις 20 Νοεμβρίου με τον Ατρόμητο και από τις 10 Δεκεμβρίου, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα έχει ξανά τον κόσμο στο πλευρό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις