Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τα δάκρυα της Κουτσελίνη: “Επέλεξα κι εγώ το σκοτάδι, κλείστηκα στο δωμάτιο” (vid)
LIFESTYLE

Τα δάκρυα της Κουτσελίνη: “Επέλεξα κι εγώ το σκοτάδι, κλείστηκα στο δωμάτιο” (vid)

Για την επίπονη προσπάθειά της να γίνει μητέρα μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη, εμφανώς συγκινημένη και μάλιστα, αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστές. «Προσπαθούσα να γίνω μάνα και παράλληλα έκανα την εξωσωματική και μετά από μισή ώρα στον εργασιακό μου χώρο γιατί νόμιζα ότι χωρίς εμένα δε θα λειτουργήσει τίποτα, μπούρδες. Έκανα 9 αποτυχημένες προσπάθειες […]

Για την επίπονη προσπάθειά της να γίνει μητέρα μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη, εμφανώς συγκινημένη και μάλιστα, αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστές.

«Προσπαθούσα να γίνω μάνα και παράλληλα έκανα την εξωσωματική και μετά από μισή ώρα στον εργασιακό μου χώρο γιατί νόμιζα ότι χωρίς εμένα δε θα λειτουργήσει τίποτα, μπούρδες.

Έκανα 9 αποτυχημένες προσπάθειες για να γίνω μάνα…

Όταν πίστεψα στο θέλω μου, τα κατάφερα…

Επέλεξα κι εγώ στο σκοτάδι, κλείστηκα σε ένα δωμάτιο με κλεισμένα τα ρολά και θα πω κάτι για πρώτη φορά και ήμουν έξι μήνες στο κρεβάτι με φίλους και γνωστούς να μου φέρνουν ότι πηγαίνουν σε αρρώστους… όλα σε ένα κρεβάτι γιατί δεν έπρεπε να σηκωθώ, με κλειστά παράθυρα πάντα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις