Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θρίλερ με την 30χρονη: Εξαφανίστηκε και βρέθηκε λιπόθυμη σε άλλη πόλη
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την 30χρονη: Εξαφανίστηκε και βρέθηκε λιπόθυμη σε άλλη πόλη

Μυστήριο που επιχειρεί να διαλευκάνει η αστυνομική έρευνα επικρατεί γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης μιας γυναίκας. Η 30χρονη από το Αγρίνιο εξαφανίστηκε και μετά από ώρες βρέθηκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση μέσα στο όχημα της στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Κομποτίου. Συγκεκριμένα, σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου όταν περίπου στις 21:00 χθες […]

Μυστήριο που επιχειρεί να διαλευκάνει η αστυνομική έρευνα επικρατεί γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης μιας γυναίκας.

Η 30χρονη από το Αγρίνιο εξαφανίστηκε και μετά από ώρες βρέθηκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση μέσα στο όχημα της στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Κομποτίου.

Συγκεκριμένα, σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου όταν περίπου στις 21:00 χθες βράδυ ενημερώθηκαν πως αγνοείται 30χρονη που έφυγε το μεσημέρι από τη κατοικία της με όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αγωνιώντας οι οικείοι της δήλωσαν την εξαφάνιση και άρχισαν αναζητήσεις ενώ ενημερώθηκαν όλες οι αστυνομικές διευθύνσεις.

Τελικά, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το όχημα εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου της Ιονίας Οδού στον κόμβο Κομποτίου Άρτας.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Άρτας προέβησαν στον έλεγχο και εντόπισαν τη γυναίκα μέσα αλλά σε ημιλυπόθυμη κατάσταση καθώς, όπως προέκυψε, είχε καταναλώσει χάπια.

Η 30χρονη μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου και νοσηλεύεται ενώ η Ασφάλεια Αγρινίου ενεργεί την έρευνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις